Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Περιπέτεια ... στην "Αυγή"! 'Η, πώς να τρελαθείς συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ!

"Τα μυστικά της ... Αυγής": το νέο σήριαλ στον ΣΥΡΙΖΑ!

'Οταν στις 30 Δεκεμβρίου, παίρνοντας αφορμή από ένα σχόλιο της "Ελευθεροτυπίας", ανέβαζα αυτήν την ανάρτησή μου για την ασυνενοησία και την ανικανότητα των 2 κομμάτων που θέλουν να ... εκπροσωπούν την "αριστερά" στην Ελλάδα, δεν φανταζόμουν ότι έγραφα ... προφητικά!

Σήμερα διάβασα αυτό στο ΔΙΚΤΥΟ, μαζί με τον ανάλογο σχολιασμό. Και μετά το έψαξα και στην πρωτότυπη πηγή του, το site του περιοδικού "Γαλέρα". Εκεί, υπό τον εύγλωττο τίτλο "Το λυκόφως της Αυγής", ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Χριστόφορος Κάσδαγλης εξιστορεί την ... περιπέτειά του από τη στιγμή που δέχθηκε να αναλάβει διευθυντής στην "Αυγή", την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τη στιγμή που, λίγες ημέρες μετά (!), αναγκάστηκε να ... παραιτηθεί από τη θέση, ύστερα από ΟΡΓΙΟ μηχανοραφιών, εκβιασμών, αντεγκλήσεων, ανικανότητας της ηγεσίας να επιβληθεί στα στελέχη και λοιπών βυζαντινισμών: ούτε η ... παρέα της Φεγγαρόπετρας, στο MEGA, τέτοιο σασπένς! Διαβάστε το όλο και θα με θυμηθείτε, είναι απολαυστικό!

Και η ατάκα του ... παθόντος Χριστόφορου Κάσδαγλη, που δείχνει όλη την ανικανότητα της επέκεινα του Πασόκ "αριστεράς": "Ηµουν ήδη βαριά άρρωστος. Αυγήτιδα; Συνασπισµίαση; Κάτι σαν µαγουλάδες και ανεµοβλογιά ταυτοχρόνως. Το είχα πάθει στα επτά µου. Ήταν φρικτό".

Για να καταλάβετε το φόντο της ιστορίας, βλ. εδώ.

Σχετικά: εδώ, εδώ και εδώ.

1 σχόλιο:

NdN είπε...

Στελιο χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Επειδή φέτος θα είναι η χρονιά που η ΝΔ θα μας αφήσει χρόνους και χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, εύχομαι όλα τα υπόλοιπα και αφηνω τα αυτονόητα τα οποία είναι ότι κόντρα σε πολλούς εμείς θα δούμε τον ΓΑΠ Πρωθυπουργό. Αυτό δεν χειάζεται καν να το ευχηθούμε.

Ενα 2009 με υγεία και επιτυχίες!