Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ολες οι ζωές έχουν την ίδια αξία!

Καραμανλής = Χάος !

Η ιδιότυπη "βεντέτα" που ξεκίνησε μεταξύ κοινωνίας-αστυνομικών-τρομοκρατών ΠΡΕΠΕΙ να μας προβληματίσει όλους!

Μία αστυνομία, που αχρηστεύθηκε και κομματικοποιήθηκε, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της και οδηγηθήκαμε στο θάνατο ενός 15χρονου ανύποπτου πολίτη. Η ίδια κομματικοποιημένη από την Δεξιά (και ευνουχισμένη από τα "πολυδώρεια" γνωμικά) αστυνομία ("είστε οι πραίτωρες του κράτους") στάθηκε ανίκανη να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών αμέσως μετά. Τώρα, οι γνωστοί-άγνωστοι τρομοκράτες (αν δεχτούμε αυτήν την εκδοχή και δεν σκεφτούμε ότι πρόκειται για προβοκάτσια ... κατά τη γνωστή ρουσσοπούλεια μέθοδο των περυσινών πυρκαγιών!) επιτίθενται και αποπειρώνται, εν είδει ... κοινωνικού Ρομπέν των Δασών, να δολοφονήσουν 20χρονο αστυνομικό!

ΛΕΣ και o 20χρονος Διαμαντής εκπροσωπεί το ... σύστημα!

ΛΕΣ και ο ανύποπτος Αλέξανδρος θα ... "δικαιωθεί" από ένα ακόμη αδικοχαμένο παιδί!

ΠΟΙΟΣ, όμως, διέλυσε μία αστυνομία που κατόρθωσε να συλλάβει μία "17 Νοέμβρη", οργάνωση "φάντασμα" επί 10ετίες?

ΠΟΙΟΣ "ντοπάριζε" τους αστυνομικούς ώστε να "υπερβαίνουν" το Σύνταγμα και τους νόμους?

ΠΟΙΟΣ διόρισε σωρρεία από άχρηστους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης (Πολύδωρες, Χηνοφώτηδες, Πάκηδες κλπ) και ανυπόληπτους Αρχηγούς στην ΕΛ.ΑΣ (Τσιατούρας κλπ)? (βλ. εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

ΠΟΙΟΝ, εν τέλει, συμφέρει η κοινωνική διχόνοια ώστε να εκμεταλλευτεί την ανασφάλεια των "νοικοκυραίων", όπως συνέβη με τις πυρκαγιές του 2007? (βλ. εδώ).

ΜIΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καραμανλής! (βλ. και εδώ).

Υ.Γ.(1): ξεκάθαρος και αποστομωτικός ο Μ. Χρυσοχοϊδης σήμερα, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ (βλ. εδώ).

Y.Γ.(2): πολύ ορθά το "Πρόχειρο Τετράδιο" (βλ. εδώ) επισημαίνει ότι, και στην περίπτωση του Διαμαντή, θα περιμέναμε να δούμε ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας συναδέρφων του αλλά και άλλων πολιτών, που δυστυχώς δεν είδαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: