Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

"Συμπτώσεις"...?

Ο Γ.Κρόγιας, στην παρακάτω ανάρτησή του, έχει συγκεντρώσει τις "περίεργες" συμπτώσεις, οι οποίες εμφανίζονται ξαφνικά οσάκις η άχρηστη κυβέρνηση και ο αρχι-άχρηστος πρωθυπουργός της βρίσκονται στριμωγμένοι στη γωνία από την ανικανότητά τους! Και, τί θαύμα, κάθε φορά οι "συμπτώσεις" αυτές αλλάζουν την επικαιρότητα!

Υπόθεση Παυλίδη: Την τελείωσαν με φονικό (;) πριν καν αρχίσει!

Είχα γράψει λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Αλέξη:

"Τελικά, μήπως αυτή η κυβέρνηση έχει επενδύσει διαχρονικά στην ένταση, στην πόλωση, στο χάος, στην καταστροφή, για τους δικούς της επικοινωνιακούς λόγους; Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά τα παραδείγματα είναι πολλά. Είναι λες και ένας μηχανισμός ενεργοποιείται όταν η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πρόβλημα (Οικονομία - Βατοπέδι σήμερα), με θύματα τους πολίτες και τις περιουσίες τους. Είναι ένα παιχνίδι με τη φωτιά που σε χρόνο dt μπορεί να κάνει τη σπίθα πυρκαγιά. Με θύματα ανήλικα παιδιά πλέον και αστυνομικούς που υποχρεώνονται να ζουν μέσα στην πυρκαγιά που στήνουν άλλοι μόνο και μόνο για να αλλάξει η ατζέντα...".

Χθες, το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε πρόταση για σύσταση προανακριτικής για το σκάνδαλο Παυλίδη, που στριμώχνει δραματικά τον Καραμανλή και τα σχέδιά του. Σήμερα... ΜΠΑΜ! δολοφονική επίθεση σε αστυνομικούς!

"Τυχαία" ΚΑΙ τα παρακάτω χαρακτηριστικά παραδείγματα; Όσοι θέλουν ας το ψάξουν περισσότερο.

Η συνέχεια, με τις "περίεργες συμπτώσεις", εδώ...