Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Προφητικό?

Στην Κλειστή Αγορά της Πόλης, το περίφημο "Kapali Carsi", ανακάλυψα έναν παράδρομο με την ονομασία "οδός Καραμανλή"! Φυσικά δεν ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του έλληνα κουμπάρου του τούρκου πρωθυπουργού (για φτύσιμο τον έχει ο Ερντογάν τον δικό μας!), αλλά κάποιου συνονόματου του τούρκου, δεδομένου ότι το όνομα προέρχετaι από την τουρκική γλώσσα (πχ υπάρχει δυναστεία λίβυων χαλίφηδων με το όνομα Qaramanli).

Ομως θα μπορούσε να είναι προφητικό. Αν δεν απαλλαγούμε από την ενδοτική, άνευ διεθνών ερεισμάτων και ανίκανη περί την εξωτερική πολιτική κυβέρνηση του "Καθιστού Βούδα", μπορεί κάποια μέρα και οι πινακίδες στην Ελλάδα να γράφονται στα τουρκικά...

Ξέρει κανείς κάτι?















Χθες έφτασα στην Κωνσταντινούπολη. Σε άλλη μου ανάρτηση θα γράψω διάφορες εντυπώσεις μου. Αυτό που θέλω να πω τώρα είναι ότι όταν προσπάθησα να μπω διαβάσω τα μπλογκς κάποιων φίλων που γράφουν στο wordpress (π.χ. της Ντίνας από το ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΖΕΙ ή του Στ. Παπανώτα), στάθηκε αδύνατον καθώς "έβγαινε" σελίδα με αυτό το μήνυμα:

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance.

Σύμφωνα δηλ. με κάποια απόφαση του Πρωτοδικείου του Φατίχ (περιοχή της Πόλης) δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις σελίδες αυτές.

Είδες ο Ερντογάν, ο κουμπάρος του Καραμανλή? Και λογοκρισία!

"Δημοσιογραφικές" αλητείες...

Σε συνέχεια των "παράξενων" τακτικών των ΜΜΕ σε βάρος του Πασόκ, που επισημαίνουμε όλοι οι φίλοι του Κινήματος, σας παραπέμπω στις αναρτήσεις του Παν. Βρυώνη και του stefan. Κάποιοι μπορεί να με πείτε υπερβολικό, αλλά είναι πλέον ολοφάνερο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξαγοράς συνειδήσεων μέσω των αλητειών αυτών. Εκείνο το "αλήτες, ρουφιάνοι κλπ" που φωνάζουν οι αναρχικοί, δεν απέχει τελικώς πολύ από την αλήθεια...