Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Οι τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ!

Είδαμε όλοι σήμερα τα "τσιράκια" των Αλαβανοτσίπρηδων να εφορμούν σε καταστήματα μέσα στην Ερμού και αφ'ενός μεν να δίνουν (εν είδει χωροφύλακα) ... διορία (!) στους καταστηματάρχες, που τόλμησαν (!!) να ανοίξουν τα καταστήματά τους, να τα κλείσουν (!!!), αφ'ετέρου δε να προπηλακίζουν (!!!!) πολίτες επειδή ήθελαν να κάνουν αγορές (επομένως, είχε θετικότατο αντίκτυπο στους πολίτες η κίνηση της Νομαρχίας να επιτρέψει το άνοιγμα εξαιρετικώς για την ημέρα αυτή, αλλά πού να το καταλάβουν αυτό οι ανεγκέφαλοι του ΣΥΝ).

Μου προκάλεσαν αλγεινότατη εντύπωση: ο φωνασκών, εν είδει τραμπούκου, Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (κάποιος Βασιλόπουλος), το μέλος της ηγεσίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ (κάποιος Στρατούλης) και τα μέλη του από το ΚΚΕ καθοδηγούμενου ΠΑΜΕ, οι οποίοι ανέλαβαν να το παίξουν σωτήρες των εργαζομένων (αυτών των εργαζομένων στους οποίους, αν αύριο κλείσουν τα καταστήματα όπου απασχολούνται, όλοι αυτοί οι "σωτήρες" ουδόλως θα τους συμπαρασταθούν, αφού από την πλευρά τους έχουν εξασφαλισμένους τους συνδικαλιστικούς και κομματικούς μισθούς!).

ΑΥΤΑ, όμως, συμβαίνουν όταν λείπει μία συντεταγμένη πολιτεία και, αντ'αυτής, υπάρχει μία κυβέρνηση που κρύβεται και αφήνει να την εκπροσωπούν οι διάφοροι ... αλεκο-αλέκοι! Κωμικο-τραγική φιγούρα στο δελτίο ειδήσεων του ALTER, ο Γ. Βλάχος, υφυπουργός εμπορίου της αποχωρούσας κυβέρνησης της ΝΔ, ο οποίος εξέφρασε την ... ικανοποίησή του προφανώς για το ... μπάχαλο που επκράτησε στην αγορά, σήμερα!

Βλ. εδώ για το ίδιο θέμα αλλά και εδώ για την αντίθετη άποψη.