Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες!

Η επικαιρότητα σε μία σοβαρή εφημερίδα στην Ευρώπη:

Η επικαιρότητα σε μία σοβαρή εφημερίδα στις ΗΠΑ:


Η επικαιρότητα σε μία σοβαρή εφημερίδα στην Ελλάδα:


Και η ... "επικαιρότητα" σε μία εφημερίδα της ελληνικής Δεξιάς:

Εξαφανισμένος!

Ορθότατα τα λέει ο Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος στη στήλη του στο "Εθνος" (όλο το σχόλιο, εδώ):

Ο Γέρος της Δημοκρατίας είχε πει για τον στρατηγό Γρίβα τη συγκλονιστική αλήθεια πως «δοξάστηκε κρυπτόμενος και γελοιοποιήθηκε εμφανιζόμενος» και φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι η φράση του αυτή θα περιέγραφε ιδανικά έπειτα από μισό αιώνα έναν πολιτικό του οποίου η πορεία θα ήταν άρρηκτα δεμένη με την πολιτική πορεία του εγγονού του.

Δυστυχώς για τη Δεξιά, ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι το ισχυρό χαρτί της, όπως νομίζει, αλλά το αδύνατο. Τρεις μήνες τώρα πασχίζει, αλλά δεν έχει καταφέρει να σκεφτεί, να πει ή να κάνει κάτι που να δίνει την εντύπωση σοβαρής πολιτικής αντίδρασης. Κι αν κάποιοι στη Ρηγίλλης ή στο Μέγαρο Μαξίμου τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι κάποτε θα γίνει κι αυτό, απλώς αιθεροβατούν.

Ακόμη περισσότερη δουλειά και προσοχή...

Την ώρα που, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, τα 2 "αδερφά" κόμματα, ΝΔ και ΚΚΕ, συνεργάζονται για να καλυφθεί η αλήθεια και να "προστατευθούν" Εφραίμ, Αρσένιος κλπ (βλ. εδώ), νέα δημοσκόπηση της GPO, που παρουσίασε χθες ο Πρετεντεράκος στην εκπομπή του, ανεβάζει τη διαφορά υπέρ του Κινήματος στο 4,1% και την παράσταση νίκης στις 15 μονάδες. Φυσικά, ο Πρετεντεράκος κοίταξε να απαξιώσει αυτά τα μεγέθη και να μεγενθύνει ό,τι "αρνητικό" έβλεπε στη δημοσκόπηση κατά του Πασόκ (βλ. εδώ). Παλιά του τέχνη, κόσκινο. Αφήστε τους όμως. Τώρα χρειάζεται σοβαρότητα και προσοχή στις προβοκάτσιες και στις τρικλοποδιές, ώστε μέρα με τη μέρα η διαφορά να παγιώνεται.