Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Οι υπεύθυνοι του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας:


"Μαύρο" στους φαταούλες!

Ο,τι φανεί στον τρελοστεφανή!

Και μέσα σε αυτό το κλίμα της γενικής κατάρρευσης της ΝΔ, εμφανίζεται ο δήθεν "σοβαρός" και "συναινετικός" (πλην όμως οικτρά αποτυχημένος, όπως άλλωστε και οι ομοϊδεάτες του) δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, που μερικοί χαχόλοι "αριστεροί" τότε τον ψήφισαν, και τί δηλώνει? Διαβάστε: «Ο Καραμανλής "πληρώνει" το όχι στους Αμερικανούς» !!!


Τι μας λες ρε Νικήτα? Αλήθεια? Από πότε γίνατε ... αντιστασιακοί και δεν το ξέραμε? Πότε είπε "όχι" στους Αμερικανούς ο δικός σας? Από πότε η συνεργασία με τον Πούτιν δίνει εύσημα "αριστερής" και "αντιαμερικανικής" πολιτικής? 'Η μήπως ο Πούτιν δεν είναι καπιταλιστής και είμαστε ακόμη στην εποχή του Τσερνιένκο και του Τιχόνωφ? (που τους θυμήθηκα αυτούς βρε Αλέκα?)

Ούτε ο Λιακόπουλος να ήσουν καημένε, κοίταξε να μαζέψεις κανένα σκουπίδι από την Αθήνα κι άσε τις μ....κίες!

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

Δεν πιάνει η τακτική της Δεξιάς:

TA NEA Gallop

Η εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου δείχνει ότι:

* 24,08 % ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λάθος, αλλά είναι παρανυχίδα μπροστά στο σκάνδαλο (1258 ψήφοι).
* 16,48 % έχει ευθύνη, αποδεικνύεται ότι το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να παγιδεύσει τη ΝΔ (861 ψήφοι).
* 56,64 % δεν έχει καμία ευθύνη, χειρίστηκε άψογα το θέμα (2959 ψήφοι).
* 2,79 % Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ (146 ψήφοι).

"Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για την "Ελευθεροτυπία" της Κυριακής, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 32,5%, το ΠΑΣΟΚ 37,0%, ο Συνασπισμός λαμβάνει 13,0%, το ΚΚΕ 8,0%, οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ποσοστό 4,5% και ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 4,0%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο Κώστας Καραμανλής με ποσοστό της τάξεως του 32% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου με 30% εκμηδένισε τη διαφορά!

Στην παράσταση νίκης έρχεται πρώτο το ΠΑΣΟΚ με 37,2% έναντι 28,2% που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία.

"Καίγεται" και το αναμάσημα του ισχυρισμού ότι δήθεν ο Γιώργος είναι "ήπιος" και δεν κάνει αντιπολίτευση: στο ερώτημα "ποιός ασκεί καλύτερη αντιπολίτευση" ο Αλαβάνος συγκεντρώνει 18%, ο Βενιζέλος 17% και ο Γιώργος 14%, απολύτως φυσιολογική διαφορά, δεδομένου ότι επί χρόνια τα ΜΜΕ του έχουν κολλήσει την παραπάνω ετικέτα (ως γνωστόν, λέγε-λέγε στο τέλος κάτι μένει). Σκεφτείτε ότι η Παπαρήγα, που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι "ασυμβίβαστη" και δε συνεργάζεται με κανέναν (ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί τον βραχίονα της ΝΔ στο χώρο της "αριστεράς"), συγκεντρώνει στο ίδιο ερώτημα μόλις 9%!