Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Θάσος, Λιμένας:
"θα γίνεται ΙΣΒΑΡΟΣ του μήνιση" !!!


Τώρα ξέρω ότι ο καλός φίλος vad θα αρχίσει πάλι να λέει "μα πού τα βρίσκεις και τα φωτογραφίζεις όλα αυτά?" :)

Αλλά τί να κάνω? Φταίω εγώ που είμαι παρατηρητικός? Η', κουτσομπόλης, αν θέλετε! Προσέξτε το "εις βάρος του" πώς έχει εξελιχθεί σε μία λέξη: "Ισβάρος" !!! Του ... ισβάρου, τον ... ισβάρο, ώ ... ισβάρε !!!

Το ανέκδοτο της ημέρας!


Σήμερα, 8.20 πμ, πρωϊνή εκπομπή ("πρωϊ-πρωί") του "Alpha", και οι ανεκδιήγητοι δημοσιογράφοι του καναλιού, Δ. Βερύκιος και Γ. Ντάσκας, συζητάνε με έναν καλεσμένο (πιθανόν διεθνολόγο) για την κρίση στον Καύκασο. Οπότε και "πέφτει" η ερώτηση του Δ. Βερύκιου: "Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι για να σταματήσει η κρίση? Να πάρει ο Καραμανλής τηλέφωνο τον Πούτιν...".

ΕΔΩ γελάμε! Ο πολιτικός που τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης τον πέρασαν για πρωθυπουργό του Ουζμπεκιστάν, όταν επισκέφτηκε τον Μπλέρ, ο ίδιος που είναι ανύπαρκτος στα διεθνή φόρα και υπαρκτός μόνο στο videoclub της Ραφήνας, να πάρει τηλέφωνο τον Πούτιν ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ???

Και δεύτερο ανέκδοτο, στην ΙΔΙΑ εκπομπή: Τζελίλης και Καχιασβίλι που έκαναν ... διακοπές μαζί, πήραν 2 κλαδιά ελιάς από την αρχαία Ολυμπία, και αποφάσισαν να επισκεφτούν τους πρέσβεις Ρωσίας και Γεωργίας για να ... διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο! Οι γνωστές γελoιότητες του ελληνικού μικρόκοσμου... Θεέ μου, ΠΟΥ ζούμε?