Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Κάτι αλλάζει (?)...

Σε πρόσφατο σχόλιό μου, έλεγα ότι, μετά την αποπομπή Σημίτη από τον Γιώργο, αλλά και την αντίδραση των αναγνωστών τους, τα media του ΔΟΛ άρχισαν να "συμμορφώνονται". Δείτε και τη σχετική ανάρτηση του ΔΟΛερού για τη στάση των "Νέων" και θα καταλάβετε καλύτερα...

MEGAκουτοπόνηρη τακτική...

Οπως ήταν αναμενόμενο, μπροστά στο ξεγύμνωμα του αγαπημένου τους κ.Σημίτη, το MEGA είχε 2 επιλογές: είτε να το βουλώσει είτε να ξεκινήσει προσπάθεια να "θολώσει" τα νερά.

Ο κ. Μανόλης Αναγνωστάκης από την εκπομπή "ΜEGA Σαββατοκύριακο" ανέλαβε να υλοποιήσει το σχέδιο. Σάββατο πρωϊ, ώρα 8.00 πμ, και στην εκπομπή αυτή ο εν λόγω κύριος με τα αστεία γυαλιά ωρύεται ότι "όλοι είναι μπλεγμένοι" στο Πασόκ. Ο κ. Κανελλάκης, που μόνο για οπαδό του Πασόκ δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, του επισημαίνει ότι ο Γιώργος Παπαναδρέου ΕΞ ΑΡΧΗΣ επέμενε να σταλούν όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Ο Αναγνωστάκης συνεχίζει ωρυόμενος: πολύ φυσικό, αφού οι εργοδότες του θέλουν να "κάψουν" όλον τον πολιτικό κόσμο, προκειμένου να συμψηφίσουν τις ευθύνες του εκσυγχρονιστικού μπλοκ.