Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Γκαίμπελς: συκοφαντήστε, συκοφαντήστε, στο τέλος κάτι θα μείνει! (update)

Σε συνέχεια των όσων ανέφερα πρωί-πρωί, κατόπιν ειδοποίησης του φίλου Δημήτρη (βλ. εδώ), ο φίλος blogger Αντώνης με ενημερώνει ότι οι "Ανεργοι Δημοσιογράφοι", προκειμένου να "δικαιολογήσουν" με κάποιον τρόπο την αφαίρεση των (όλως πολιτισμένων και προς ορθή ενημέρωσή τους!) σχολίων, που κάναμε εγώ και ο Γ. Κρόγιας στην ανάρτησή τους, και για να καλύψουν την "πατάτα" τους (η οποία απεδείκνυε προφανώς την ανικανότητά τους να ασκήσουν δημοσιογραφία, εξ ού και είναι ... άνεργοι!), προέβησαν χθες, 31/12, και σε σχετική ανάρτηση (βλ. εδώ) στην οποία οι θρασείς μας χαρακτηρίζουν ... "έμμισθους κονδυλοφόρους" (!) και εν πολλοίς "εκδικητικούς" που ... χαιρόμαστε για την ανεργία τους (!!) επειδή συκοφάντησαν τον Πρόεδρο και το Κίνημα (!!!).

Ακουσον, άκουσον! Επειδή αναδείξαμε την ανικανότητά τους να ελέγχουν τις πηγές τους και την ανεπάρκειά τους στο λειτούργημα που ασκούν και επειδή τους εγκαλέσαμε διότι αρνήθηκαν να ανακαλέσουν και να διορθώσουν το λάθος τους, γίναμε εμείς οι ... "εγκάθετοι" ενώ οι ίδιοι, που προφανώς αναπαρήγαγαν ένα συκοφαντικό και όλως ψευδές σχόλιο, είναι οι δήθεν ... "αδιάφθοροι"
! ΚΛΑΣΣΙΚΗ συνταγή ΚΚΕ και ρουσσοπούλειας ΝΔ! Μάλιστα, τους έστειλα αμέσως και σχετικό σχόλιο ("Οπως αφαιρέσατε γκαιμπελίστικα τα σχόλια τα δικά μου και του Κρόγια έτσι δεν θα αναρτήσετε και αυτό, διότι απλώς αναδείξαμε την ανεπάρκειά σας! Δυστυχώς για εσάς, υπάρχουν μάρτυρες μπλόγκερς που διάβασαν τα σχόλιά μας ΠΡΙΝ τα λογοκρίνετε!"), αλλά είμαι απολύτως σίγουρος ότι, κατά την πάγια τακτική του ΚΚΕ και των γνωστών σταλινικών και γκεμπελίστικων τακτικών, δεν θα επιτρέψουν τη δημοσίευσή του.

Εχω, λοιπόν, να τους πω το εξής: επειδή με αποκαλούν "αυτόκλητο υπερασπιστή του Πασόκ", αναφέρω ότι η οικογένειά μου ψηφίζει το Κίνημα από το 1974 και εγώ από το 1987, οπότε κι ενηλικιώθηκα, και όμως, επί 20 έτη διακυβέρνησης, δεν λάβαμε ΚΑΜΜΙΑ θέση και ΚΑΝΕΝΑ αξίωμα από το Κίνημα. Επιλέξαμε το Κίνημα για την διαπιστωμένη καλυτέρευση των συνθηκών ζωής όλων γύρω μας. Αντιθέτως, κάποιοι, από τη "φάρα" των δημοσιογράφων, λαμβάνουν συνεχώς αξιώματα, θέσεις, δώρα, ταξίδια κλπ από τους πολιτικούς ώστε να "διαμορφώνουν" την κοινή γνώμη.
Επίσης, να προσθέσω ότι προσωπικά έχω απαγορεύσει και στο δικό μου blog τη δημοσίευση σχολίων, αλλά μόνον όταν ήταν υβριστικά ή κακόβουλα και ΠΑΝΤΩΣ δεν τα αφαίρεσα, αφού πρώτα είχα επιτρέψει ... να δημοσιευτούν (όπως έκαναν οι "κύριοι" αυτοί στην περίπτωσή μας).

Update: προφανώς, επέδειξαν τέτοια συμπεριφορά επειδή τους "πόνεσε" πολύ το γεγονός ότι αμφισβητήσαμε την επαγγελματική τους επάρκεια, καθώς δεν διασταύρωσαν την "είδηση" και, επιπλέον, αρνήθηκαν να αναρτήσουν διόρθωση (μην ξεχνάμε ότι οι απλοί bloggers δεν είμαστε δημοσιογράφοι και συνήθως σχολιάζουμε ή αναδεικνύουμε ένα γεγονός, ενώ αυτοί είναι δημοσιογράφοι και πρέπει να κάνουν διασταύρωση!). Ετσι, σε μία επίδειξη "ξανθοπούλειου" συναισθήματος, συνδέουν παρελκυστικά το γεγονός ότι τους αμφισβητήσαμε και τους ξεσκεπάσαμε με το γεγονός ότι ... είναι άνεργοι (κλασσική περίπτωση της τακτικής "ναι, αλλά κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους"!). Και μας κατηγορούν ότι ... χαρήκαμε για την ανεργία τους! Ουδέν αναληθέστερο τούτου! Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν εγώ ή ο Κρόγιας είμαστε οικονομικά εύρωστοι ή αν έχει ο καθένας μας διάφορα προβλήματα ή το πώς τα βγάζει πέρα! Πρώτα ο Κρόγιας και μετά εγώ, στην παρούσα ανάρτηση, κάναμε απλώς μία διαπίστωση: ΑΝ οι "κύριοι" αυτοί αρνούνται να επανορθώσουν μία προφανώς ψευδή (και άρα συκοφαντική) ανάρτηση, τότε δεν ενεργούν ως σοβαροί και επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ώς όφειλαν, άρα αυτό εξηγεί την επαγγελματική τους ανεπάρκεια και, ως εκ τούτου, την ανεργία τους!

'Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού!

2009...

Το 2008 μας επιφύλαξε κουμπάρους, Ζαχόπουλους, Ρουσσόπουλους, Βατοπαίδια, δολοφονίες αθώων πολιτών και μία ανίκανη κυβέρνηση Καραμανλή.

Ας ελπίσουμε ότι στη νέα χρονιά θα δούμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της Αξιοπρέπειας και της Πολιτικής στη χώρα μας, για να εγκαθιδρυθεί πλέον μία σοβαρή και αξιόπιστη Κοινωνία των Πολιτών.

Καλή Χρονιά!

Γκαιμπελισμός αισχίστου είδους!

Οπως θα διαβάσετε στη σχετική ανάρτηση του φίλου Γ.Κρόγια (βλ. εδώ), κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "Ανεργοι Δημοσιογράφοι" αναπαρήγαγαν ένα σχόλιο του "Βήματος" (ποιού άλλου?) περί δήθεν ... σπατάλης του Γ.Παπανδρέου και του Πασόκ που ... "έκαναν δώρο" σε όλα τα μέλη του Κινήματος και στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους από μία συσκευή Blackberry. Ως εκ τούτου, κατηγορούσαν το Κίνημα για μεγαλομανία, με προφανή σκοπό τη σπίλωση! Ο Κρόγιας ανέδειξε το θέμα στο blog του και απέδειξε με στοιχεία (επίσημες δημόσιες ανακοινώσεις από το site του Κινήματος, βλ. εδώ) ότι το Κίνημα και τα μέλη του μόνον οικονομικό οφελος είχαν από την κίνηση αυτή και η συμφωνία για την προμήθεια των συσκευών ήταν καθ'όλα διαφανής και αναγγελθείσα από καιρό. Τους θύμισε επιπλέον ότι το Κίνημα ήταν το ΜΟΝΟΝ κόμμα που διέθεσε χρήματα από την κρατική του χρηματοδότηση για να ενισχύσει τους πυρόπληκτους της Ηλείας. Αντέδρασα κι εγώ με σχόλιά μου, τόσο στον Κρόγια (βλ. εδώ) όσο και στους "Ανεργους Δημοσιογράφους" (βλ. εδώ). Τους επανέφερα στην τάξη, λέγοντάς τους ότι είναι απολύτως θεμιτό για ένα σύγχρονο κόμμα να οργανώνεται τεχνολογικά και ότι δεν μπορούν να κατηγορούν το Πασόκ για δήθεν ... αδιαφάνεια, όταν η σχετική συμφωνία με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Τους είπα ότι αν ψάχνουν για "αδιαφάνεια", ας κοιτάξουν π.χ. το ΚΚΕ που, εν έτει 2009, ΔΕΝ ανακοινώνει από μυστικοπάθεια τα μέλη της Κεντρικής του Επιτροπής ώστε να υπάρχει έλεγχος!

Προς στιγμήν, οι "Ανεργοι Δημοσιογράφοι", που έκαναν την ... "πατάτα", φάνηκε να συμμορφώνονται και να διορθώνουν το λάθος τους, ΑΝ ΚΑΙ αρνήθηκαν να αναρτήσουν διορθωτικό post και μάλιστα μας το έπαιξαν και θιγμένοι! Εγραψε ο Γ.Κρόγιας:

"Φαίνεται ότι αναγνώρισαν το λάθος τους οι άνεργοι δημοσιογράφοι, αλλά όχι ...τόσο ώστε να το διορθώσουν όπως θα όφειλε κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του.
Αυτό στα δικά μου τα μάτια δείχνει το λιγότερο ΕΓΩΙΣΜΟ και η μη ανάληψη ευθυνών για τις επιπτώσεις ενός τέτοιου λάθους, είναι μια εντελώς αντιδεοντολογική κίνηση, που εξηγεί προφανώς και το γιατί είναι άνεργοι...
Κανονικά, δεν θα έπρεπε να αναρτήσουν διορθωτικό ποστ, δε θα έπρεπε να στείλουν και διορθωτικό email σε όσους αναπαρήγαγαν το ποστ τους;
Αυτή τη στιγμή οι αναγνώστες των άλλων blog έχουν σχηματίσει πολύ λάθος εικόνα για τις δράσεις του ΠΑΣΟΚ".-


Σήμερα το πρωί, με το ... καλημέρα σας που λένε, έλαβα ένα μήνυμα από τον φίλο Δημήτρη, ο οποίος μας ενημέρωνε: "Στέλιο, επειδή δεν μπορώ να κάνω ανάρτηση στου Κρόγια, σε παρακαλώ ενημέρωσε τον ότι οι Ανεργοι Δημοσιογράφοι έχουν σβήσει όλα τα σχόλια του, όπως κι όσων τους επέκριναν για την συνειδητή αθλιότητα τους. Ευχαριστώ και καλή χρονιά!".

Πράγματι, μετέβην στα σχόλια της ανάρτησης του blog των "Ανεργων Δημοσιογράφων" και διαπίστωσα το αληθές της καταγγελίας του Δημήτρη: υπάρχουν μόνον τα 3 αρχικά αρνητικά σχόλια των αναγνωστών τους και έτερον ουδέν! Εκτύπωσα την "διορθωμένη" σελίδα τους ως αποδεικτικό μέσο, ενημέρωσα τον Κρόγια και αναμένω τη δημόσια συγγνώμη τους, άλλως ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΥ!