Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Ο cool Alexis και η Μαρία η άσχημη!

Δεν κρατιέμαι να μη σχολιάσω και κάτι άλλο. Στα παρελκόμενα της ίδιας συνέντευξής του στα "ΝΕΑ", ο cool Alexis θυμάται: «Δεν θα ξεχάσω ότι την πρώτη μέρα που πήγα στην Α΄ Λυκείου και τα παιδιά στο σχολείο, στο προαύλιο, παίζανε μπάσκετ, κάνανε τις παρέες τους, κάνανε καμάκι στα κοριτσάκια, εγώ ήμουν στην είσοδο και πούλαγα “Οδηγητή”».

Μάλιστα! Τώρα εξηγείται το κόμπλεξ σας απέναντι στο Πασόκ, ο μεγαλοϊδεατισμός σας και η εντύπωσή σας ότι είστε ο ... "Μεγαλέξανδρος" της "Αριστεράς"! Οταν τα άλλα αγοράκια, στα 14-15 τους, ασχολούνταν με φυσιολογικά για την ηλικία τους πράγματα (μπάσκετ, γκόμενες κλπ), εσείς ήσασταν υποχρεωμένος από το Κόμμα να ασχολείστε με τη Μίνα Γιάννου, την Αλέκα Παπαρήγα και την ... Κρούπσκαγια!

Και ιδού η απόδειξη: σε αυτή τη φωτό, βλέπετε με τί ασχολούνταν οι συμμαθητές του Τσίπρα στην εφηβεία τους. Σε αυτή τη φωτό: βλέπετε με τί ασχολείτο ο cool Alexis στη δική του εφηβεία. Δεν χρειάζονται, άλλα, σχόλια πιστεύω. Το παιδί το είχαν πάρει "στο ψιλό" οι άλλοι! Ε, ήρθε η ώρα, μεγάλωσε, ομόρφυνε και λιγάκι, γνώρισε και την προβολή από τα ΜΜΕ, οπότε θέλει τώρα να πάρει την προσωπική του "εκδίκηση". Είναι κι αυτό ένα όνειρο. Αυτό ακριβώς δεν κάνει τώρα που ομόρφυνε και η Μαρία η άσχημη? Αντεξε τόσο κάζο από τον Αλέξη (!) Μαντά, ήρθε η ώρα που ομόρφυνε και παίρνει τώρα την εκδίκησή της. Μόνο που, δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα σήριαλ της TV δεν επαναλαμβάνονται (πάντα) στην πολιτική. 'Η , μάλλον, επαναλαμβάνονται αλλά ως ... φαρσοκωμωδία.

Να το κοιτάξετε αυτό το απωθημένο, αγαπητέ Alexis. Υπάρχουν τόσοι καλοί ψυχίατροι...