Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Αλητεία...

Από το πρωϊ, οπότε και κυκλοφόρησε το "Πρώτο Θέμα" με τη δημοσκόπηση της "ALCO", που δίνει άνοιγμα της ψαλίδας ΥΠΕΡ του Πασόκ, παρακολουθώ το trailer του MEGA για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 8.00.

Ε, λοιπόν, στο trailer "διαφημίζονται" ειδήσεις για τους αγρότες, τον προϋπολογισμό, τον Σαρκοζί (!), αλλά ΟΧΙ για την νέα δημοσκόπηση, η οποία στέλνει ... στον κάλαθο των αχρήστων την "πρετεντέρεια" δημοσκόπηση της MRB του Θεοδωρικάκου, που ευνοούσε τον Καραμανλή!

ΑΛΗΤΕΙΑ... Εχουν γνώση, όμως, οι φύλακες...

Σας ευχόμαστε "καλό μήνα" αρχίζοντας με καλά νέα!

Επειδή η σελίδα του "Πρώτου Θέματος" δεν άνοιγε σήμερα νωρίς το πρωϊ, δανείζομαι την πληροφορία από το "Ιδεοδοχείο":

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα", η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που με λύσσα προσπαθεί να "κλείσει" ο Πρετεντέρης, ανοίγει ξανά στις 4,1 μονάδες από 3 μονάδες που ήταν πριν 20 μέρες όταν και έγινε ο ανασχηματισμός. Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 31,9% ενώ η ΝΔ 27,8%. Η δημοσκόπηση αφορά πρόθεση ψήφου κι όχι εκτίμηση.

Βλ. και εδώ.

Ηταν που η "ψαλίδα" έκλεινε, κατά τους γελοίους ισχυρισμούς Ολγας, Πρετεντεράκου και Μανολάκη Καψή (ο οποίος εξελίσσεται σε ... προσβολή για τον πατέρα του Γιάννη Καψή, από τους πλέον πετυχημένους υπουργούς του Ανδρέα).