Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Γέλα "παλιάτσο", φτάνει το τέλος σας...

Και καλά, ο "άφαντος" Καραμανλής είναι χοντρόπετσος και σχεδόν πλέον λοβοτομημένος, ύστερα από τον πανικό που έχει πάθει λόγω των δημοσκοπήσεων και ανυπεράσπιστος από τα πάλαι ποτέ επικοινωνιακά τεχνάσματά του. Κατά την πάγια τακτική του, δεν "παραίτησε" κανέναν! Και ξανάρχισε τις γελοιότητές του περί "ασύμμετρων" απειλών!


Ο Παυλόπουλος, που είναι καθηγητής Νομικής, τόσο πολύ θέλει να αυτο-καταστραφεί για χάρη των Καραμανλήδων? Καθόλου αυτοσεβασμός?

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ! ΤΩΡΑ ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !



Και το σχόλιο του Chouvi:

Το "κράτος" ή το παρακράτος δολοφονεί...

Να που φτάσατε την χώρα κυριε πρωθυπουργέ μας θυμίζετε τα χρόνια που φοβόμαστε τον χωροφύλακα!!! Η αστυνομία είναι για να προφυλάσσει την ζωή του πολίτη και την περιουσία του... Κοιτάξτε πόσα χρόνια έχετε πάει πίσω την Ελλάδα. Το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα πλέον είναι να την απαλλάξατε από την παρουσία σας.

Δυστυχώς ο 16χρονος δεν μπορούσε να πει οτι δεν αποδέχομαι την σφαίρα του Αστυνομικού όπως κάνατε εσείς με τις παρατήσεις Παυλόπουλου και Χηνοφώτη.

Ενημερώστε!



Αντιγράφω την ανάρτηση από το "Πρόχειρο Τετράδιο" του φίλου Παναγιώτη Παπαχατζή:

"Δεν υπάρχουν περιθώρια ανάλυσης αυτή τη στιγμή... Ειλικρινά το προσπάθησα αλλά μου είναι αδύνατον. Αν δεν κατεβήκατε, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορείτε να καταλάβετε πραγματικά τι γίνεται.

Μαρτυρίες από γνωστούς και φίλους περιγράφουν ένα απίστευτο πλήθος ανθρώπων όλων των ηλικιών να ξεσπούν την οργή τους. Πενηντάρηδες να γιουχάρουν, να βρίζουν και να πετούν πέτρες στα ΜΑΤ που χτυπούσαν αδιάκριτα πολίτες.

Πολλά από αυτά δεν πρόκειται, ούτε να τα δείτε, ούτε να τα ακούσετε στα Μ.Μ.Ε τα οποία θα αναλωθούν για μέρες για το αν ο μπάτσος πυροβόλησε στον αέρα ή εν ψυχρώ τον πιτσιρικά.

Μπείτε στο διαδίκτυο, στα blogs, στο twitter, στο youtube. Ενημερωθείτε και ενημερώστε ανεβάζοντας όλα τα video και τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Μεταφέρετε αυτά που είδατε, εκφράστε την γνώμη σας, τις ανυσηχίες σας, την οργή σας. Αυτά που είδαμε και πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να αποσιωπηθούν...".

Πάει κι αυτός ο δείκτης...

...της δήθεν καταλληλότητας και του δημοφιλέστερου πολιτικού αρχηγού! Τον καταρρίψαμε κι αυτόν! Πέραν της προέλασης του Κινήματος (5,2% μπροστά), στο γκάλοπ της MARC για τo "Εθνος της Κυριακής", ως δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός προκρίνεται για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 49,7%. Η δημοτικότητα του "απερχόμενου" Καραμανλή το τελευταίο οκτάμηνο εμφανίζει πτώση της τάξης του 17% και καταγράφεται στο 45,4%. Πτώση εμφανίζει και η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, που βρίσκεται σήμερα στο 47%...

Αντε, τους φάγαμε!!!

ΑΧΡΗΣΤΟΙ... Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ!



Πανικοβλήθηκαν στη θέα ενός 16χρονου ανύποπτου περαστικού, επειδή η παρέα του ... λογομάχησε μαζί τους, ενώ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ είναι εκπαιδευμένοι να ανταπεξέρχονται σε δύσκολες καταστάσεις. Χωρίς ο άτυχος νέος να είναι "κουκουλοφόρος" ή "αντεξουσιαστής" ή "αναρχικός", χωρίς να τους έχει επιτεθεί ή να κινηθεί εναντίον τους καθ'οιονδήποτε τρόπο (που, ακόμη κι έτσι να ήταν, δε δικαιολογείται το πιστολίδι)!

Ολα αυτά από μία ΑΧΡΗΣΤΗ αστυνομία, η οποία κομματικοποιήθηκε από μία επίσης ΑΧΡΗΣΤΗ κυβέρνηση (σκεφτείτε: εν ενεργεία αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων πολιτεύθηκε με τη ΝΔ και έγινε και υφυπουργός Εσωτερικών, δηλ. ο καθ'ύλην αρμόδιος για τις δυνάμεις καταστολής!), όταν το 2004 παραδώσαμε μία ΕΛ.ΑΣ. που εξολόθρευσε την "17Ν" και περιφρούρησε ικανοποιητικότατα τους Ολυμπιακούς Αγώνες! (update: βλ. το μεταγενέστερο άρθρο της "Ελευθεροτυπίας", εδώ, για την κατάσταση της ΕΛ.ΑΣ. επί ΝΔ)

Υπενθυμίζω ότι κάθε φορά που η Δεξιά στριμώχνεται, δολοφονεί εν ψυχρώ (Γρηγόρης Λαμπράκης, Νίκος Τεμπονέρας και σήμερα ο 16χρονος, ενώ προηγήθηκε η απόπειρα δολοφονίας του φοιτητή του ΑΠΘ με τα πράσινα σταράκια διά της μεθόδου της ... ζαρντινιέρας!). Δείτε κι εδώ μία ενδιαφέρουσα άποψη: μήπως η δολοφονία δεν ήταν και τόσο τυχαία? Μήπως βολεύει την παραπαίουσα κυβέρνηση μία αλλαγή θεματολογίας στα ΜΜΕ, τώρα που πλησιάζει η ώρα για την έκδοση πορισμάτων για το σκάνδαλο?

Προκάλεσαν ΕΤΣΙ το κάψιμο του κέντρου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (βλ. για τα γενονότα εδώ) και έκαναν τη χώρα (πάλι!) διεθνώς ρεζίλι (βλ. εδώ).

Πάντως, οι παθόντες από τη μανία των αναρχικών ή αντεξουσιαστών ή δεν ξέρω τί άλλο που εξεμάνησαν από την εγκληματική συμπεριφορά των "πιστολέρο" της ΕΛ.ΑΣ., πρέπει να ... προβληματιστούν από την ιδιότυπη "σημειολογία" των ζημιών: επί της οδού Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο γραφείο μου (βλ. σημερινές φωτογραφίες), δεν πειράχθηκε ούτε το κοσμηματοπωλείο, ούτε το κατάστημα ηλεκτρικών, ούτε άλλα καταστήματα, έστω και αν δεν είχαν ρολά και σιδεριές κατεβασμένες, παρά "στοχοποιήθηκαν" και καταστράφηκαν:

(α) οι (ιδιωτικές) τράπεζες Eurobank, Alpha, Πειραιώς, αλλά και η (κρατική) Εμπορική (βλ. την ιδιαίτερα αντικοινωνική συμπεριφορά των τραπεζών το τελευταίο διάστημα),

(β) κατάστημα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας (βλ. πρόσφατη δίωξη συνδικαλιστή της), και,

(γ) κατάστημα με εικόνες και εκκλησιαστικά είδη, όπως και η Αγιορείτικη Εστία στο παραδοσιακό κτίριο Νεδέλκου (βλ. Βατοπαίδι)...