Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Περάστε κόσμε, ξεπουλάμε!

Κρατήστε λογαριασμό:

1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλ/κός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατείχε το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).

Τί είναι όλη αυτή η λίστα? Είναι όσα ανήκαν στον ΟΤΕ και εκχωρούνται ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ στην D.T., σύμφωνα με την "Ημερησία"!

Βάλτε μαζί και τα OTEshop, την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του, την OTEPLUS, την COSMO-ONE, τον ΟΤΕ-International, την ΟΤΕ-Ασφάλιση, την HellasCom, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και ΚΥΡΙΩΣ το brand name "ΟΤΕ", και σκεφτείτε ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ξεπουλήθηκαν έναντι μόνον 442,5 εκατομμυρίων ευρώ, όταν μόνο για τις επενδύσεις στις βαλκανικές τηλ/νίες ο ΟΤΕ είχε επενδύσει πάνω από 3 δις. ευρώ!!! Το μέγεθος του ξεπουλήματος μπορείτε να το συνηδητοποιήσετε βλέποντας μόνον το Οργανόγραμμα του Ομίλου ΟΤΕ, όπως δημοσιεύεται στο: http://www.oteshop.gr/ !














Ορθότατα ο Θόδωρος Πάγκαλος προειδοποίησε ότι "
κάποιος θα πάει φυλακή"!

K-A-T-A-N-T-I-A ! (update)

Και πριν καλά-καλά ανεβάσω το αμέσως προηγούμενο post για την απαράδεκτη τακτική της MIG, έρχεται η "φυλλάδα" του Καραμανλισμού και με δικαιώνει. Κοιτάξτε το σχόλιο του ΔΙΚΤΥΟΥ για το εμετικό δημοσίευμα της σημερινής "Αυριανής":

"Σαν τα σκυλιά που τριγυρνούν στα διάφορα φαγάδικα και μαζεύουν ό,τι βρουν. Έτσι και η ΑΥΡΙΑΝΗ του Κουρή, μόλις ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου! Λέγεται ότι ζητάει αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας της εταιρείας Marfin Investment Group, καθώς θεωρεί ότι δυσφημίστηκε από τις πολιτικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Και η ΑΥΡΙΑΝΗ επιχαίρει διότι η αγωγή “σηματοδοτεί το τέλος της ανοχής”! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… Η εφημερίδα μου θυμίζει τα δημοσιεύματα του “Ελεύθερου Κόσμου” πριν τη δικτατορία του 1967 που ελεεινολογούσε τους πάντες και προετοίμαζε το έδαφος για το στρατιωτικό πραξικόπημα. Βέβαια, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι παρόμοιο σήμερα, αλλά είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς το διάφανο παιχνίδι του Κουρή που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα τυχοδιωκτισμού. Ήταν με τον Μητσοτάκη αλλά και εναντίον του Μητσοτάκη. Ήταν με τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ αλλά και εναντίον του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. “Γκρέμισε” τον Καραμανλισμό αλλά σήμερα αποτελεί στήριγμά του. Τώρα γλείφει τους μεγαλο-επιχειρηματίες για κανένα ξεροκόμματο. Θα θέλαμε να μάθουμε εάν και πόσα χρωστάει στο Δημόσιο, για να τα ξαναπούμε…".

Update: Διαβάστε τη μεταγενέστερη (19/5/08) ανακοίνωση της MIG: "...η συντεχνιακή άποψη ορισμένων πολιτικών ότι ο πολιτικός λόγος δεν έχει όρια και δεν χρειάζεται τεκμηρίωση είναι λανθασμένη...". ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ... νέας "Πατσαβούρας"!