Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

ΚΚΕ & ΝΔ, τα 2 αδερφάκια..

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ της "Ελευθεροτυπίας", χθες:

"Η επίσκεψη του Κ. Καραμανλή στην Ηλεία απασχόλησε χθες και το νομαρχιακό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε την επιδίωξη συνάντησης μαζί του. Την πρόταση έκανε ο νομάρχης Χαράλαμπος Καφύρας και αυτή βρήκε ανταπόκριση στην πτέρυγα της μείζονος μειοψηφίας που πρόσκειται στη Ν.Δ., αλλά παραδόξως δεν συμφώνησε η παράταξη του ΚΚΕ με το σκεπτικό «να πούμε τι στον κ. Καραμανλή, αφού γνωρίζει ήδη τα προβλήματα»; Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ηλείας και δήμαρχος της Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης έκανε λόγο για «περίεργη υποτονικότητα» και τόνισε: «Περίμενα να πούμε απόψε όλοι εδώ ότι, κ. πρωθυπουργέ πού έρχεστε;». Ο κ. Λυμπέρης απευθυνόμενος προς τα μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου ανέφερε πως πρέπει «να ξυπνήσουμε όλοι πριν έρθει και 3η συμφορά». Αναφορικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσουν οι θεσμικοί φορείς κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, είπε ότι «είτε το θέλει είτε όχι, θα είμαστε εκεί»".

Καταλαβαίνετε ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ πρόκειται? Ο Νομάρχης Ηλείας ζήτησε να επιδιωχθεί συνάντηση με τον Καραμανλή, συμφώνησε ΑΚΟΜΗ και η νομαρχιακή παράταξη της ΝΔ (προφανώς διαισθάνονται και οι δικοί τους ότι επί ένα χρόνο τους κοροϊδεύουν!), και η παράταξη του ΚΚΕ διαφώνησε επειδή κατάλαβε ότι, αν ο Καραμανλής δε δεχόταν το αίτημα, αυτό θα οδηγούσε σε διαμαρτυρίες! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, λοιπόν, ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!

Τί σας έλεγα στο προηγούμενο σχόλιό μου? Οι ψευτοκομμουνιστές της Αλέκας δεν είναι ΤΙΠΟΤΕ άλλο από εμπροσθοφυλακή του Καραμανλή! ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βρίσκεται στην εξουσία η Δεξιά, για να το παίζουν "μυξο-παρθένες" και να μαζεύουν ψήφους διαμαρτυρίας.

Υ.Γ.: Ο φίλος Γ. Ασημακόπουλος τα έλεγε από πολύ νωρίς...