Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Αμετροέπεια...

Η αχαριστία και η αμετροέπεια των δεξιών εν Ελλάδι δεν είναι κάτι καινούργιο στην πολιτική μας ζωή.

Ενώ ο Καραμανλής δεν είχε καν προετοιμάσει τη διπλωματική μας μάχη, ενώ η Ντορούλα κοιτούσε πώς θα μας ξεπουλήσει στον Μπους και ενώ το βέτο οφείλεται στο αρραγές εσωτερικό μέτωπο και σε όλη την αντιπολίτευση που φέρθηκε εθνικά και στήριξε την κυβέρνηση, έρχεται τώρα η "Απογευματινή" και μιλά για θρίαμβο του ... απόντος Πρωθυπουργού, όταν μάλιστα δεν επετεύχθη παρά το αυτονόητο: να μην δικαιωθούν τα Σκόπια, αφού δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Δηλαδή, τί έπρεπε να πεί το Πασόκ που πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, όταν η Τουρκία απειλούσε με πόλεμο?

Θυμάστε μήπως αν και πότε ο Καραμανλής είχε στηρίξει οποιαδήποτε εθνική προσπάθεια των κυβερνήσεων του Πασόκ? Καλά θυμάστε! Ποτέ!

Αλλες εποχές...

Την φωτογραφία αυτή την ανέσυρα από το αρχείο μου, την είχα κρατήσει από έναν "Ταχυδρόμο". Δεν την βρήκα προχθές για να την βάλω στην ανάρτηση για το θάνατο του Ζ. Ντασσέν. Την αναρτώ σήμερα και ζητώ συγγνώμη που δεν αναφέρω τον φωτογράφο, αλλά δεν τον γνωρίζω.

Είναι 1960, ο Ντασέν και η Μελίνα στις Κάννες για το "Ποτέ την Κυριακή" και ένα βραβείο ερμηνείας που το μοιράστηκε με την Ζαν Μορό. Θαυμάστε ομορφιά, μεγαλοπρέπεια, κοσμοπολιτισμό και "αέρα". Είναι κρίμα που αυτήν την γυναίκα δεν την κάναμε Υπουργό Εξωτερικών...

Σας καταλάβαμε!

Μήνυμα προς Μέγκα, GPO, MRB, VPRC, Σκάϊ, Πρετεντεράκους, Μάκηδες & λοιπές δυνάμεις:

ΤΩΡΑ που ο προστατευόμενός σας "Καθιστός Βούδας" είναι στη γωνία στριμωγμένος και τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη από τους κουμπάρους και τους συμμάχους του, ΤΩΡΑ που αποδείχθηκε περίτρανα ότι δε σήκωσε μία φορά το τηλέφωνο για να διαμορφώσει τις συμμαχίες του και να προετοιμαστεί για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ (όταν ο Γιώργος προσφέρθηκε να διαμεσολαβήσει με τις διεθνείς του γνωριμίες), ΤΩΡΑ γιατί δε βγάζετε δημοσκοπήσεις για την καταλληλότητά του?

Είπατε τίποτε ?