Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Οι γνωστοί "άγνωστοι"...

Σύμφωνα με δημοσίευμα, προσωπικότητες από τον χώρο της ... επιστήμης, των ... γραμμάτων και της ... διανόησης και άνθρωποι που δραστηριοποιούνται γύρω από τον ΟΠΕΚ (εδώ είναι η ουσία, κάτω από τις λέξεις "διανόηση" κλπ) συλλέγουν υπογραφές κάτω από κείμενο που αντιτίθεται στη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από το Κίνημα. Μεταξύ των υπογραφόντων και οι: Παρασκευάς Αυγερινός (η ιστορία του δεν μου επιτρέπει να το σχολιάσω, αλλά, αν δεν κάνω λάθος, χρόνια τώρα είχε στραφεί κατά των Παπανδρέου), Φανή Βαβύλη (?), Μανόλης Γκαζής (?), Χρήστος Δερβένης (?), Νίκος Διακουλάκης (?), Απόστολος Δόλγερας (?), Μυρσίνη Ζορμπά (εκδότρια-φίλη του κ. Σημίτη, ο οποίος την έβαλε και στην ευρωλίστα, αν θυμάμαι καλά, οπότε η ... μαρτυρία της ουδεμία αποδεικτική αξία έχει!), Παναγιώτης Ιωακειμίδης (?), Σταύρος Ιωαννίδης (?), Γιάννης Καλογήρου (?), Δημήτρης Καλουδιώτης (?), Δήμητρα Κατή (?), Αντώνης Λιάκος (?), Σαράντης Λώλος (?), Γιάννης Μεϊμάρογλου (?), Κωστής Μπιτζανής (?), Γιώργος Σιακαντάρης (?), Ριχάρδος Σωμερίτης (ο γνωστός δημοσιογράφος του "Βήματος", άρα εξ ορισμού πολέμιος του Γιώργου), Μάνος Τρανταλίδης (?).

Απορία 1η: Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι ... διανοούμενοι? Γιατί εμείς δεν τους ξέρουμε (πλην των 2-3 εξ αυτών)? Γιατί η υπογραφή τους έχει μεγαλύτερη σημασία από την δική μου υπογραφή στήριξης στο Γιώργο, την υπογραφή του NdN υπέρ του Γιώργου, του tzonakos υπέρ του Γιώργου? Μήπως γιατί είναι πανεπιστημιακοί και κάτοικοι Κολωνακίου, δηλ. συνάδερφοι και γείτονες του κ. Σημίτη?

Απορία 2η: Ετσι μάθανε αυτοί όλοι από τα σπίτια τους? Να δημιουργούν ταραχή, να μην συντάσσονται με το σκοπό του κόμματος που ανήκουν και να περιμένουν επιπλέον να μην έχουν συνέπειες για τις πράξεις τους? Ωραία αγωγή πήρανε...

Η επόμενη μέρα...

Η επόμενη ημέρα:
"ΤΑ ΝΕΑ" με μεγάλη συνέντευξη του Γιώργου (
παρά τις "κραυγές" διαφόρων αρθρογράφων του) και το "ΑΛΤΕΡ" με συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Τί θα έκαναν? Μπορούσαν κι αλλιώς?