Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Το Πασόκ, η Μάλτα και ο Νομός Ηρακλείου!

Οι διάφοροι Πρετεντεράκοι, στην προσπάθειά τους να "μειώσουν" τη νίκη του Κινήματος (που στο κάτω-κάτω είναι και το πρώτο βήμα για να πέσει η κυβέρνηση του αρχι-άχρηστου) προβάλλουν κάτι επιχειρήματα τόσο βλακώδη και "κουτοπόνηρα", που θέλει προσπάθεια να τα αντικρούσεις, αφού, όπως είναι γνωστό, όλα μπορεί να τα νικήσει κανείς, όχι όμως την ηλιθιότητα!
Σε ένα από τα δελτία ειδήσεων του Μέγκα, λοιπόν, ο Σκανδαλίδης, αν δεν κάνω λάθος, λέει το αυτονόητο: ότι το Πασόκ είναι το μοναδικό ή, εν πάσει περιπτώσει, ένα από τα λίγα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης που νίκησαν τα αντίστοιχα συντηρητικά. Σπεύδει ο ... φωστήρας να αντιλέξει: "όχι, στη Μάλτα οι Σοσιαλιστές κέρδισαν με 55%" !!!
Δυστυχώς, ο Κ. Σκανδαλίδης δεν είχε εκείνη την ώρα τα στοιχεία να του απαντήσει (και λογικό είναι): "Ναι, στη Μάλτα όντως το Σοσιαλιστικό Κόμμα κέρδισε με 54,77%, αλλά η Μάλτα έχει πληθυσμό 412.000 κατοίκους. Στο Νομό Ηρακλείου που έχει πληθυσμό 300.000 κατοίκους και εγγεγραμμένους 250.000 κατοίκους, το Πασόκ πήρε 57% και η ΝΔ 22%. Δηλ. το Πασόκ σε ένα νομό με πληθυσμό τα 3/4 της Μάλτας, πήρε αναλογικά ποσοστό παραπάνω από όσο πήρε το εκεί Σοσιαλιστικό Κόμμα" !!!
Κάγκελο θα τον άφηνε τον Πρετεντεράκο, αλλά πού να τα βρεις τα στοιχεία αυτά εκείνη την ώρα που σου πετάνε το επιχείρημα-μαλακία? 

Γλύψε, γλύψε...

Τα έχω πει πολλές φορές για το γνωστό μπλογκ παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών που το παίζει ... αυθεντία στα παραπολιτικά σχόλια και στις ντεμέκ αναλύσεις ενώ στην ουσία είναι μεταφορέας γραμμής της ΝΔ.

Σήμερα μας πληροφορεί ότι ο Καραμανλής ζήτησε από τους υπουργούς του να μείνουν στην Αθήνα (βάζει και ... θαυμαστικό-τέτοια τρομερή είδηση!). Φυσικά η ανάρτηση γίνεται για να πέσει το γνωστό λιβάνισμα και να τονωθεί το ηθικό παρά το στραπάτσο.

Και τί έγινε? Χ......κε η φοράδα στ΄αλώνι!

Μία πιο ψύχραιμη ματιά...

...για να μην μας τρελάνουν οι Πρετεντεράκηδες με τις "βαθυστόχαστες" αναλύσεις τους, που θέλουν να μας πείσουν ότι ... ΔΕΝ κέρδισε το Πασόκ! Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του μπλογκ haris voice (την επισήμανε ο krogias).

Εγώ θα σημειώσω στα κέρδη του Πασόκ και άλλα 2 γεγονότα που δεν είδα να τα επισημαίνει άλλος κανείς:
* κατόρθωσε να ξεπεράσει την "απειλή" του ΣΥΡΙΖΑ και το "σεξ απήλ" του cool Alexis, και τους έστειλε να πάνε άπατοι και οι 2, όταν πριν ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ κορδωνόταν ότι θα γίνει το ... νέο Πασόκ!
* περιόρισε το ΚΚΕ στα ίδια και κάπως μικρότερα επίπεδα (έχασε και μία έδρα), αποδεικνύοντας έτσι στους πολίτες που κινούνται συμπαθητικά προς το ΚΚΕ ότι αυτό στηρίζεται (ακόμη και σε ευνοϊκές για ένα κόμμα διαμαρτυρίας συνθήκες) στους ίδιους και στους ίδιους ψηφοφόρους.