Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος!


Να τί θα αντικαταστήσει την ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την άποψη του πολύξερου cool Alexis!

Κτύπησε ξανά το ... δεσποινάριο: λες και εμφανίζεται σε reality show, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, cool Alexis, μιλώντας στη Μυτιλήνη, ζήτησε ... να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ (βλ. εδώ).

Δηλαδή, από το ένα άκρο, αυτό της αστυνομικής αυθαιρεσίας που ζούμε με τη ΝΔ, να περάσουμε στο άλλο άκρο, της πλήρους ακυβερνησίας, όπως ονειρεύεται ο cool Alexis. Μέση λύση, προφανώς, δεν υπάρχει στο μυαλό του νεόκοπου Προέδρου του συνοθυλεύματος κομματιδίων και κινήσεων, του ΣΥΡΙΖΑ! Τί περιμένεις, όμως, από έναν άνθρωπο που εξέφρασε το όραμά του (!) να γίνουμε μία κοινωνία σαν αυτή που δημιούργησε ο τριτοκοσμικός Ούγκο Τσάβες!

Εγώ έχω κι άλλη πρόταση να κάνω στον cool Alexis: μετά την κατάργηση της αστυνομίας, να αναλάβουν την τήρηση της έννομης τάξης και την προστασία του καθενός μας τμήματα πολιτοφυλάκων του Ερυθρού Στρατού σε συνεργασία με την GPU (μυστική αστυνομία της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ενωσης) και την Σεκουριτάτε (μυστική αστυνομία της κομμουνιστικής Ρουμανίας του Τσαουσέσκου) εν συνδυασμώ και με ένοπλα τμήματα αγροτών και εργατών από τα κολχόζ! Ενώ, παράλληλα, χαρούμενες εργάτριες από σταχανοβίτικες κολεκτίβες θα ραίνουν τους φύλακες της λαϊκής τάξης και θα μας προστατεύουν από τον διεθνή ιμπεριαλισμό!

Μη γελάτε: αυτά ήταν τα ιδεώδη του (στρεβλού) κομμουνισμού, όπως εφαρμόστηκε στις χώρες του ανατολικού μπλοκ, στο οποίο, υπό διάφορες παραλλαγές, πίστευε και ο χώρος που εκπροσωπεί ο cool Alexis!

Σήκω Στάλιν να τον καμαρώσεις!