Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Συστημένο...

Προς τους κ.κ. Πρετεντέρη, Σωμερίτη, Τρέμη, Λαμπράκη, Τσάτσο, λοιπούς καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, τους 159 υπογράφοντες υπέρ Σημίτη, ανησυχούντες "εκσυγχρονιστές", θορυβημένους "αριστερούς", "δημοκράτες" κλπ:

ΤΩΡΑ που φανερώνεται ότι η ΑΥΛΗ του αγαπημένου σας "σοβαρού", "άτεγκτου" και "στοχοπροσηλωμένου" πρώην πρωθυπουργού ήταν αυτή που "πρόκοψε" κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, ενώ ο απλός κόσμος "στέναξε", ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σας καλώ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ανίδεοι και ανίκανοι ντεμέκ "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης! Με τη δύναμη της αυθαιρεσίας που σας δίνει η θέση σας και τα ΜΜΕ, μας τα "πρήξατε" τόσα χρόνια με την "καταλληλότητα" του Σημίτη και του Καραμανλή και την δήθεν "ακαταλληλότητα" του Γιώργου, και ΤΩΡΑ αποδεικνύεται ότι ο μεν Σημίτης ΑΔΥΝΑΤΕΙ να παραδεχθεί την εμπλοκή των στενότατων συνεργατών του, ο δε Καραμανλής ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ τους δικούς του, ΕΝΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ: "όλα στα φως"!

Ακόμη και ο κ. Καρελιάς της "Ε" αναγκάζεται σήμερα να το παραδεχτεί: "Ετσι πρέπει να ενεργούν οι πολιτικοί, προληπτικά. Και, κατά τούτο, είναι ορθή η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να καταλογίσει πολιτική ευθύνη, έστω χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί η καταγγελλόμενη υπόθεση" (για το ίδιο θέμα, διαβάστε: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ...

Ο Σημίτης στον κόσμο του!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ την "άλλα αντί άλλων" δήλωση του κ. Σημίτη, όταν πλέον ακούστηκε και το όνομα του Τσουκάτου:

«Λυπούμαι για την εμπλοκή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Siemens, εφόσον αποδειχθούν αληθείς οι ισχυρισμοί που προβάλλονται. Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά» !!!

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ" ΤΟΥ? Ολοι γνωρίζουν ότι ο Τσουκάτος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο συνέδριο του 1996, στο οποίο ο κ. Σημίτης (ήδη πρωθυπουργός) εξελέγη και πρόεδρος του κόμματος. Είχε ισχυρό ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που τον είχε οδηγήσει σε συγκρούσεις με τον τότε γραμματέα Κ. Σκανδαλίδη.

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ "ΚΙΝΕΖΟ" Ο κ. ΣΗΜΙΤΗΣ? ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η "ΑΥΛΗ" ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ?