Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ εφησυχάζουμε!

Εχει απόλυτο δίκιο ο Γιώργος Κρόγιας! ΔΕΝ εφησυχάζουμε και οδηγούμε στην κάλπη φίλους, γνωστούς, γιαγιάδες, παππούδες, τους ΠΑΝΤΕΣ! Από σήμερα το βράδυ ισχύει η 15νθήμερη απαγόρευση των δημοσκοπήσεων μέχρι τις εκλογές και οι "φωστήρες" της ΝΔ (ξεδοντιασμένοι τώρα πια!) θα αρχίσουν να διαρρέουν φήμες ότι δήθεν η ψαλίδα ... κλείνει! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! 

Δημοκράτες γρηγορείτε!

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ»...

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

12 Σεπτεμβρίου 2009: Ο Γ. Παπανδρέου αναπτύσσει το σχέδιο Εθνικής Ανάτασης από το βήμα της Δ.Ε.Θ. Στην Πράσινη Ανάπτυξη, κάνει εκτεταμένη αναφορά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δεσμεύεται για παραγωγή του 20% της ενέργειας στη χώρα μας από ανανεώσιμες πηγές μέχρι το 2020, και καταλήγει μιλώντας για το περιβάλλον και τις καθαρές μορφές ενέργειας: «Μόνο αν μπουν δυναμικά οι πολίτες στο τρίπτυχο ανακύκλωση, ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, των σπιτιών και παραγωγή ενέργειας, θα ενδυναμωθεί η οικονομία μας. Στόχος μας και δέσμευσή μου, η Ελλάδα να γίνει ένα περιβαλλοντικό πρότυπο, η Δανία του νότου».

Τι κατάλαβαν από αυτό εκείνοι που γράφουν τις ομιλίες του απερχόμενου πρωθυπουργού; Διαβάστε τι τον έβαλαν να πει χθες στις Σέρρες:

«Υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ να κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου». Αγνοεί, προφανώς, ακόμη και τα στοιχειώδη. Διότι τα χαρακτηριστικά της ελληνικής οικονομίας δεν μοιάζουν σε τίποτα με εκείνα της Δανίας. Η Δανία, το 2008, είχε δημοσιονομικό πλεόνασμα και ελάχιστο δημόσιο χρέος. Η Δανία θα μπορούσε, ίσως, να σκεφτεί αυτό που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα, όμως, δεν μπορεί».

Δεν είναι μόνο ότι δεν κατάλαβαν την περιβαλλοντική και ενεργειακή διάσταση που έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο μέλλον της χώρας. Δεν είναι μόνο ότι δεν θέλουν να καταλάβουν και γράφουν απίθανες μπούρδες. Είναι ότι έβαλαν τον πρωθυπουργό, έστω απερχόμενο, της Ελλάδας να πει εκστομίσει τη φοβερή φράση: «Η Ελλάδα δεν μπορεί». Κι αυτός την είπε. Αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά πόσο δεν μπορεί να ηγηθεί της χώρας.

Από τον Βασικό Σχολιασμό...