Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Τρομερές "προσωπικότητες" στις λίτσες της ΝΔ!

Το γράφει το μπλογκ fimotro. Φαντάζεστε την κατάντια για την ΝΔ, αν επαληθευτεί η είδηση? Από την Καρυστιάνη και την Δημουλά το 2004 και το 2007, στον Μενιδιάτη το 2009!

Συνέντευξη του Γιώργου στην "Κυριακάτικη"...

Μόλις είδα στο Μέγκα το διαφημιστικό τρέηλερ της "Κυριακάτικης" για τη συνέντευξη του Γιώργου στο μεθαυριανό φύλλο της. Και μου θύμισε το ότι ειλικρινά έχω να δω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ διαφήμιση πολιτικής εφημερίδας για πολιτικό ζήτημα ή θέμα. Τα τελευταία χρόνια οι εφημερίδες διαφημίζουν τα cd, τα βιβλία, τα περιοδικά και τις προσφορές που περιέχουν. Ενώ κατά την δεκαετία του '80 και εν μέρει και του '90, οι διαφημίσεις των εφημερίδων αφορούσαν σε κάποιο τρανταχτό πολιτικό ζήτημα που θα ανεδείκνυαν (θυμάμαι πχ τη διαφήμιση της "Ελευθεροτυπίας" για τις υποκλοπές του Μαυρίκη επί Μητσοτάκη) ή σε κάποια σημαντική συνέντευξη. Αλλοι καιροί, άλλα ήθη...

Φτύσιμο και από τον δικό τους "Ελεύθερο"!


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗ ΝΔ"...


...ΚΑΙ "ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"...


(βλ. κάτω αριστερά!) ???

ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" ???


ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !

Προσυπογράφω!


Από το μπλογκ της Τ.Ο. Πασόκ Ερέτριας η παρακάτω ανάρτηση και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω:

"Ο κ Καραμανλής επιτέλους αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές. Το γιατί τις προκήρυξε είναι πασιφανές και άρα ανάξιο λόγου...
Σημασία τώρα έχει πως από τις 5 Οκτωβρίου θα πρέπει να είναι είμαστε όλοι έτοιμοι στο ΠΑΣΟΚ για σκληρή δουλειά!
Όπως και το 1993, έτσι και σήμερα η ΝΔ παραδίδει την οικονομία στα όρια της χρεοκοπίας. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στον προγραμματικό σχεδιασμό της νέας κυβέρνησης. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να γεμίσει ευθύνες όλα τα στελέχη του κινήματος και να τα οδηγήσει στο να εργαστούν ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο μεθοδικά, ακόμη πιο δυναμικά.
Όσοι έχουν στο μυαλό τους ιδιοτελή κίνητρα πίσω από την εκλογή τους ή την κατάληψη της τάδε ή της δείνα θέσης να ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους εμάς. Και όταν λέω εμάς εννοώ όλους όσους εργάστηκαν για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης για να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ. Όχι ένα ΠΑΣΟΚ που θα είναι μια καλύτερη εκδοχή της ΝΔ αλλά ένα ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσει ανάλογη λαμπρή πορεία (όπως η ίδρυση του ΕΣΥ και τη δημιουργία της βάσης αυτού που λέμε κοινωνικό κράτος μέχρι και τους Ολυμπιακούς αγώνες, τα μεγάλα έργα, την ίδρυση του ΑΣΕΠ, την ένταξη στην ΟΝΕ κοκ) απαλλαγμένο όμως από κάθε είδους αρνητική πτυχή του κυβερνητικού του παρελθόντος".