Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Να μας γράφετε!

ΤΩΡΑ που ο εντολοδόχος της ΝΔ πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συνταξιοδοτήθηκε και παύει πλέον να είναι "κράτος εν κράτει", θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις δικές του αυθαιρεσίες? 'Η αυτές του έχουν χαριστεί λόγω ... "προτέρου εντίμου (γαλάζιου) βίου"?

"Παραπολιτικές" αλητείες!




Εχω πολλές φορές αγανακτήσει με την υποκρισία του γνωστού ντεμέκ ... παραπολιτικού μπλογκ που, ενώ προσφέρει διαφημιστικές επί πληρωμή υπηρεσίες και φιλοξενεί με το αζημίωτο ΚΡΑΤΙΚΗ διαφήμιση του ΟΠΑΠ, ωστόσο ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ εμφανίζεται ως "ειδησεογραφικό" και "εμπιστευτικό-παραπολιτικό" μπλογκ, προκειμένου να ασκεί μαύρη προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ (αλλιώς προφανώς θα κοπεί η κρατική διαφήμιση!), ρίχνοντας ταυτόχρονα λάσπη στο Πασόκ (βλ. και εδώ).
***
Οταν, όμως, αναθέτεις σε διαφημιστές να κάνουν ... "ρεπορτάζ" (λέμε τώρα...), ενώ στην ουσία απλώς αναπαράγουν κατασκευασμένο και κατ'εντολή σχόλιο, να τί συμβαίνει: η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια στο τέλος! Σε σημερινή τους ανάρτηση, οι κακεντρεχείς διαφημιστές (επί πληρωμή, λέμε, και μάλιστα με κρατικό χρήμα του ΟΠΑΠ!), ισχυρίζονται ότι:
***
"τον πανικό έσπειρε στο ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Τσουκάτος και πριν από λίγη ώρα η Ιπποκράτους ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής με σκοπό να θέσει αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens προκειμένου να σταματήσει η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου".
***
Τί καταλαβαίνει ο κάθε λογικός πολίτης? 'Οτι οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα! Πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζονται ότι το Πασόκ δήθεν ... πανικοβλήθηκε και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι ΤΟ ΙΔΙΟ (το ... δήθεν πανικοβλημένο!) ζητά δημοσίως τη σύσταση εξεταστικής για να λάμψει η αλήθεια και να ελεχθούν τα βιβλία του? Ελα ντε!