Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Μία ζωή με εκβιασμούς...

Κ. Σημίτης στο Συνέδριο του Πασόκ, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου:
'Η με κάνετε και πρόεδρο ή παραιτούμαι!!!


Υ.Γ.: Και σας κάναμε Πρόεδρο, και τη μία φορά κερδίσατε την ΝΔ για λίγες ψήφους, την άλλη δε φορά μας παρατήσατε και φύγατε με μικρά πηδηματάκια, εσείς που ... κατηγορείτε σήμερα τον Γιώργο γιατί δεν κέρδισε καμία φορά από το 2004, όταν κάθε μέρα φροντίζατε να σιγοντάρετε την προπαγάνδα της ΝΔ. Κάποιοι ΔΕΝ ξεχνάμε κύριε Σημίτη. Δυστυχώς για εσάς!

Προκλητικός ακόμη και τώρα...

Η αλαζονική απάντηση του πρώην πρωθυπουργού στην προσεκτική και με σεβασμό στην προσωπική του ιστορία επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου: "Το ΠΑΣΟΚ από το 2004 και μετά έχασε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και το ποσοστό του στην απήχηση των ψηφοφόρων έχει μειωθεί δραστικά ... Σχετικά με τα όσα προτείνεις κάνε ό,τι νομίζεις. Εγώ θα πράττω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και αυτό που κρίνω ως καλό για τη χώρα"...

Η συνείδησή σας επέβαλε ... να αγνοήσετε και τον απλό κόσμο, πριν το 2004, κύριε Σημίτη, και να τον αφήσετε στο έλεος των κερδοσκόπων με την εισαγωγή του ευρώ? Αυτά πληρώνει σήμερα το Πασόκ! Οσο για το ότι, όπως λέτε, το Πασόκ από τότε έχει υποστεί μόνον ήττες, αυτό φυσικά δεν οφείλεται στο ... αν θα εγκρινόταν η ευρωσυνθήκη διά της Βουλής ή με δημοψήφισμα! Τον κόσμο δεν τον ένοιαζε κάτι τέτοιο! Εσείς το κάνατε πρώτο θέμα εκ του μη όντος, προκειμένου να βάλετε ΠΑΛΙ τρικλοποδιά στο Κίνημα. Τα "παπαγαλάκια" σας είναι αυτά, σε σύμπνοια με την προπαγάνδα της Ρηγίλλης, που ΕΞ ΑΡΧΗΣ έκαναν πλύση στην κοινή γνώμη (που δε φημίζεται και για την αντίληψή της...) ότι ο Γιώργος είναι ... "Γιωργάκης"! ΦΤΑΙΕΙ βεβαίως και ο ίδιος που δεν αντιμετώπισε από την αρχή το "κόλπο" αυτό.

Απόδειξη? Δείτε σήμερα τα πρωτοσέλιδα του "Αγγελιοφόρου" αλλά και του "Βήματος", εφημερίδων που ανήκουν στον αγαπημένο του Σημίτη, κ. Λαμπράκη: "Εδιωξε τον Σημίτη!". Με θαυμαστικό! Λες και έδιωξε δεν ξέρω κι εγώ ποιόν! Τί είναι, δηλαδή, ο Σημίτης που μπορεί, άνευ συνεπειών, να γράφει στα παλιά παπούτσια του τις αποφάσεις του Κινήματος και του Προέδρου του, ο οποίος κρίνεται κάθε μέρα και τον οποίο τον έχουν σταυρώσει? Ενα βήμα κάνει αυτός, πέντε βήματα τον γυρνάνε αυτοί πίσω κάθε μέρα με τις τακτικές τους!

Και κάνετε ένα λάθος εσείς εκεί στο "Βήμα": αν θέλετε (?) να γράφετε την αλήθεια, θα προβάλλετε ΠΡΩΤΑ την άποψη αυτού που ενεργεί ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ, εν προκειμένω του Γιώργου! Δεν θα βάζετε πρώτη-πρώτη την άποψη αυτού που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ τη σύγκρουση και έθιξε το αίσθημα των πολιτών που στηρίζουν το Πασόκ. Αυτά, για να εξηγούμαστε...