Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Μία ζωή με εκβιασμούς...

Κ. Σημίτης στο Συνέδριο του Πασόκ, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου:
'Η με κάνετε και πρόεδρο ή παραιτούμαι!!!


Υ.Γ.: Και σας κάναμε Πρόεδρο, και τη μία φορά κερδίσατε την ΝΔ για λίγες ψήφους, την άλλη δε φορά μας παρατήσατε και φύγατε με μικρά πηδηματάκια, εσείς που ... κατηγορείτε σήμερα τον Γιώργο γιατί δεν κέρδισε καμία φορά από το 2004, όταν κάθε μέρα φροντίζατε να σιγοντάρετε την προπαγάνδα της ΝΔ. Κάποιοι ΔΕΝ ξεχνάμε κύριε Σημίτη. Δυστυχώς για εσάς!

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειλικρινά δεν τον καταλαβαίνω πια τον Σημίτη ή νόμιζα πως τον καταλάβαινα παλιά, και να σκεφτείς οτι τον ειχα σε καλη εκτίμηση για ορισμένα πράγματα.

Στέλιος είπε...

@tzonakos: φίλε μου να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Εγώ που είμαι παπανδρεϊκός, δεν αναιρώ τα επιτεύγματα των κυβερνήσεων Σημίτη. Ομως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ο ίδιος προσπάθησα συστηματικά να διαβάλλει τις κυβερνήσεις του Ανδρέα και επίσης δεν άσκησε κοινωνική πολιτική. Προς τί λοιπόν το παράπονό του προς τον Γιώργο, ότι δήθεν δεν υπερασπίζεται το έργο του?
Και ο ίδιος δεν υπερασπίστηκε το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων του Πασόκ. Ο άνθρωπος είναι καθηγητής, δεν είναι πολιτικός. Ενεργεί με έναν παράξενο ατομικισμό, ότι όλα όσα έκανε είναι καλώς καμωμένα. Οπως ο Βενιζέλος ήταν ξεροκέφαλος και δεν καταλάβαινε ότι μας προσέβαλε, έτσι και ο ίδιος. Εμένα λίγο με ενδιαφέρει αν η ευρωσυνθήκη ψηφιζόταν διά της Βουλής ή με δημοψήφισμα (αν και θεωρώ ορθή την πρόταση Γιώργου να ξεκινήσουμε και στην Ελλάδα να αποφασίζουμε εμείς για τέτοια πράγματα). Εμένα με ενδιαφέρει που ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, και όλους τους υπόλοιπους να γκρινιάζουν και να ασκούν κριτική από ψηλά. Ε δε γίνεται έτσι!

George Tsitiridis είπε...

Διάβασα πολλά θέματα ... που δεν είχα για καιρό διαβάσει.
Τα λες πολύ καλα...