Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ξεφτιλισμένη "Ζούγκλα"...

Μπορεί να μας πουν οι Μάκηδες του zougla.gr πόσα πήραν σε χαριστική κρατική διαφήμιση από την ΝΔ ώστε με τα γραφικά τους να θεωρούν "Νέρωνα", εκτός από τον όντως υπεύθυνο Καραμανλή, και τον Γιώργο Παπανδρέου? Σε τί μπορεί να φταίει ο Παπανδρέου μετά από 5 χρόνια εξουσίας της ΝΔ και μάλιστα μετά από την καταστροφή της Ηλείας το 2207, επίσης επί ΝΔ?

ΟΥΣΤ, ξεφτιλισμένοι!

"Παιχνιδάκια" από το Μέγκα...

Από το μπλογκ fimotro...

Υπενθυμίζουμε στο Μέγκα ότι τέτοιες πουστιές έκανε και το "Βήμα" στις ευρωεκλογές και είδε την κυκλοφορία του να κατρακυλά στα τάρταρα! Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Την ώρα που οι φλόγες έφτασαν στην Ομόνοια...

Ο αρμόδιος υπουργός της ΝΔ κουρεύεται...

Ο αναρμόδιος πρωθυπουργός της ΝΔ κοιμάται...

Και ο "αντ'αυτού" υπερ-υπουργός της ΝΔ

χορεύει τσάμικο!

Φ Τ Υ Σ Τ Ε    Τ Ο Υ Σ !

Το "Βήμα" αποκαλεί πρωτοσέλιδα τον Καραμανλή ... "stupid"!

Βέβαια, η εφημερίδα βάζει τον χαρακτηρισμό αυτό στο στόμα του Πασόκ, ότι δηλ. το Πασόκ, ποντάροντας στην οικονομία ως κρίσιμο θέμα των εκλογών, θα απευθύνει προς τον Καραμανλή την ιστορική φράση του προεκλογικού επιτελείου του Μπιλ Κλίντον, στην οποία στηρίχθηκε η επιτυχημένη προεκλογική εκστρατεία κατά του Τζ. Μπούς, το 1991.

Ομως, από τη στιγμή που για τους τίτλους της 1ης σελίδας μίας εφημερίδας είναι υπεύθυνη η ηγετική ομάδα κάθε εφημερίδας, είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι την παραπάνω προσβλητική για τον Καραμανλή φράση, έμμεσα, την απευθύνει το ίδιο το ΒΗΜΑ προς τον αρχι-άχρηστο! 

Καημένε Καραμανλή. Ο θείος σου έφυγε νύκτα σαν Τριανταφυλλίδης, εσύ θα φύγεις σαν ... stupid!

Για να μην ξεχνάμε...

Κάποιοι ... "συμπολίτες" μας

είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

για την καταστροφή της χώρας!