Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Διάγγελμα Καραμανλή...

Οπως λέμε:
"καμιά μ@λ@κί@ για να περνά η ώρα"!

Ντοκουμέντο: τα χημικά έπεσαν αφού έφτασε ο Παπανδρέου!

Αποστομωτική απάντηση στα "παπαγαλάκια" και τα γαλάζια "τρωκτικά" (βλ. εδώ) δίνει το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Antenna, που παρουσιάζει το μπλογκ "Ο πολίτης":



Ορθώς το Πασόκ ζήτησε την παραίτηση του ψεύτη υπουργού. Αναδημοσιεύω:

Τι έχετε να πείτε τώρα κύριε Αντώναρε, κύριε Παυλόπουλε;;;
Το βράδυ της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega: "αρνούμαι ότι την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά έγινε χρήση χημικών".
Τι έχετε να πείτε τώρα κύριε Μαρκογιαννάκη;;;

Διάγγελμα διά πάσαν νόσον και πάσαν μ@λ@κί@ν...

...διαβάζω ότι θα απευθύνει ο Καραμανλής:

"Ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει του «οικονομικού διευθυντηρίου», το οποίο αναμένεται να αποφασίσει αλλαγές στη φορολογική πολιτική και μέτρα στήριξης των αδύνατων κοινωνικών ομάδων. Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Κ.Καραμανλής αναμένεται να προχωρήσει σε διάγγελμα, με διπλό στόχο: να καταγγείλει ως ανεύθυνη τη στάση του ΠΑΣΟΚ και να κλείσει τα νέα εσωκομματικά μέτωπα, που έχουν ανοίξει".

Και ερωτώ: μετά τη "μόδα" της προαναγγελίας εκλογών κάθε τόσο και λιγάκι (από μία κυβέρνηση που μέσα σε 3 χρόνια, 2004-2007, έκανε 2 φορές εκλογές για να πείσει ότι...κυβερνά, ενώ στην πραγματικότητα τα έχει κάνει θάλασσα!), άρχισαν τη "μόδα" των ... διαγγελμάτων?




Διάγγελμα ο Παπαδόπουλος...


...διάγγελμα και ο Καραμανλής: προσέξτε τις ομοιότητες
στα 2 βίντεο!

Δηλ. για κάθε Καραχάλιο που ... φεύγει, κάθε Πατριανάκου που ... έρχεται και κάθε χουντικό υπουργό Δημόσιας Τάξης που πνίγει την Αθήνα με χημικά, θα μας ... απευθύνουν κι ένα διάγγελμα? Ο Παπαδόπουλος δεν τα έκανε αυτά?


Για του λόγου το αληθές, βλ. εδώ...