Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Спасибо Дима Билан!

Δηλαδή: Ευχαριστώ Ντίμα Μπίλαν!

Γιατί, κερδίζοντας προ ολίγου την 1η θέση στην Eurovision, χάρη (και) στην ... "αλληλεγγύη" των σλαβόφωνων και των βαλτικών χωρών μεταξύ τους, έσωσες την τιμή της ... Δημοκρατίας μας! Θα μου πείτε "τί σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο?". Και θα σας απαντήσω: έχει και παραέχει!

Φαντάζεστε αν κέρδιζε η αθώα παιδίσκη Καλομοίρα? Το "μαύρο καθεστώς" που κυβερνά τη δύσμοιρη χώρα μας θα την "χρησιμοποιούσε" στο έπακρο κατά την τακτική της Χούντας: πόση εκμετάλλευση της 2ης αυτής ελληνικής νίκης είχε να πέσει από την "κυβέρνηση των άχρηστων"! Φαντάζεστε τον Καραμανλή, τον Ρουσσόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΡΤ και τα ανίκανα "γαλάζια" φυντάνια πώς θα παινεύονταν για την νέα ... "εθνική νίκη"? Φαντάζεστε πόσο πίσω θα πήγαιναν στην ημερήσια ατζέντα κρίσιμα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά θέματα για να προβληθεί από τα ΜΜΕ ο θρίαμβος του αγαπημένου τους "Καθιστού Βούδα"?

Και τέλος: θυμάστε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την υποδοχή και τα "πανηγύρια" της ΕΡΤ στη νίκη της Ελενας Παπαρίζου? Θυμάστε που συμπεριέλαβαν την νίκη της στα ... "έργα" που είχε να ... επιδείξει η "νέα διακυβέρνηση"?

Γι'αυτό ξαναλέω: Σπασίμπα Ντίμα Μπίλαν! (και η δικαίωσή μου: Κυριακή μεσημέρι στο "Alter" μιλά ο ανεκδιήγητος νομάρχης Θεσσαλονίκης, οποίος, για να ψηφοθηρίσει, ισχυρίζεται ότι η κόρη του ψήφισε ... Ελλάδα από τη ... Θεσσαλονίκη, όταν γνωρίζουμε ότι αυτό δεν γινόταν λόγω του συστήματος ψηφοφορίας, και ότι όλα τα ... πολιτισμένα κράτη ψήφισαν Ελλάδα!).

Υ.Γ.: Αν υπήρχε ένα τραγούδι που άξιζε τη διάκριση, αυτό ήταν το πορτογαλέζικο "Senhora do Mar" με την καταπληκτική Vania Fernandes! Ακούστε το, εδώ...