Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Ολοι οι συγγενείς βολεύτηκαν από τον Καραμανλή!

Αναδημοσιεύω την ανάρτηση από το ΔΙΚΤΥΟ και, ειλικρινά, δε θα μπορούσα να τα περιγράψω καλύτερα! Δείτε ΠΟΣΟΙ κουμπάροι, θείοι, φίλοι, ξάδερφοι βολεύτηκαν από τον "Καθιστό Βούδα"! Ποιός το λέει? Η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, δηλ. οι συνδικαλιστές της ΝΔ!

<Εάν αληθεύουν όλα όσα περιέχονται στην επιστολή, τότε έχουμε καραμπινάτα σκάνδαλα και πρωθυπουργός που ξέρει να μιλάει “ακαδημαϊκά” περί διαφθορά στο εξωτερικό, θα πρέπει να ελεγχθεί από τον Ελληνικό Λαό! Πρόκειται, λοιπόν, για μια επιστολή που ήρθε στα χέρια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη (βλ. την επιστολή Καρχιμάκη, εδώ) και ο οποίος τη διαβίβασε στον Πρόεδρο της Επιτροπής για την Καταπολέμηση Εγκληματικών Εσόδων Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Στέλιο Γκρότζο. Τι λέει ο Καρχιμάκης; Ότι προ ημερών έφτασε στο γραφείο του ένας φάκελος, με σοβαρές καταγγελίες από φερόμενους ως συνδικαλιστές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι απευθύνονται προς τον Πρωθυπουργό, με παράλληλη κοινοποίηση στον Γραμματέα της Κ.Ε. και τον Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή το περιεχόμενό του εμπίπτει στην αρμοδιότητά του, το διαβίβασε, προκειμένου να διερευνηθεί εάν τα καταγγελλόμενα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και αν σχετίζονται με συγκεκριμένες πράξεις παράνομων δωροληψιών, το αντικείμενο των οποίων ως εγκληματικών εσόδων, είναι επιβαλλόμενο να ερευνηθεί από την Επιτροπή στην οποία έχει διοριστεί ως Πρόεδρος ο κ. Γκρότζος. Ιδού η επιστολή:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΔΑΚΕ).

Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, Θεσσαλονίκη

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Με τις προηγούμενες επιστολές μας θεωρήσαμε, ότι θα προχωρήσετε, στις αναγκαίες κινήσεις για να γλιτώσουμε το διασυρμό. Δυστυχώς μας απογοητεύσατε. Επανερχόμαστε για να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Δ/ντής του γραφείου σας κ. Γιάννης Αγγέλου, ο πολυθεσίτης Πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ κ. Βάκης Φραντζής, ο Πρόεδρος της HELEXPO και κουμπάρος σας κ. Τέλης Θωμόπουλος, ο κ. Γιάννης Ανδριανός, ο σύμβουλος του Υπουργού κ. Ρουσόπουλου, κ. Διονύσης Ζακυνθινός -μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ ΑΕ- ο ταμίας του κόμματος και αποτυχημένος επιχειρηματίας κ. Σταύρος Λαζαρίδης, πηγαινοέρχονταν στο Άγιο Όρος και πιο συγκεκριμένα στον Ηγούμενο Εφραίμ, στη Μονή Βατοπεδίου. Τι τα ήθελαν τόσα μυστικά ταξίδια; Αποδείχθηκε ότι έστηναν τις αγοραπωλησίες εις βάρος σας και εις βάρος του κόμματός μας. Συντονιστές ήταν ο Υπουργός κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο κ. Γιάννης Αγγέλου.

Θα μας απαντήσει επιτέλους ο Βουλευτής σας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας για την καταπατημένη γη που έκτισε την πολυτελέστατη βίλα του; Πού πήγαν οι απειλές που εκτόξευε πριν ένα χρόνο; Πότε θα κάνει την μήνυση που έλεγε;

Τι θα γίνει με τον Βάκη Φραντζή, που δηλώνει ήδη υποψήφιος Ευρωβουλευτής και εκδικείται όσους δεν τον γλείφουν; Θα μας πει ο κ. Σταύρος Λαζαρίδης, που τον έχετε κοντά σας, που μεταφέρει τα λεφτά που παίρνει από τους επιχειρηματίες για την ενίσχυση, όπως λέει, του κόμματός μας;

Ο Δ/νων Σύμβουλος της HELEXPO κ. Θέμης Καρτσιώτης θα πάψει να βγάζει μάτια με τις παχυλές συμβάσεις που υπογράφει με συσγκεκριμένους επιχειρηματίες; Ας σταματήσουν να απειλούν, με τον Πρόεδρό του και κουμπάρο σας κ. Τέλη Θωμόπουλο, τα κομματικά στελέχη, τους επιχειρηματίες, να κλείνουν δωμάτια και αίθουσες εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο του “HOLLIDAY INN”. Δεν χορτάσανε τόσους υψηλούς μισθούς; Ας μας καταθέσουν οι κ.κ. Καρτσιώτης, Φραντζής, Λαζαρίδης, Θωμόπουλος, το πόθεν έσχες, για να δούμε πόσο αυξάνεται κάθε χρόνο η περιουσία τους.

Μόνο έτσι θα καταλάβετε τα αίσχη τους κ. Πρόεδρε, για να τους διώξετε κλοτσηδόν από κοντά σας.

Θα μας απαντήσει ο εκλεκτός του κ. Φραντζή, ο Δ/νων Σύμβουλος της Ε.Β.Ζ. (Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης) κ. Δημήτρης Δαρνάκας, με ποια προσόντα κατέχει αυτή τη θέση και πόσα λεφτά έβγαλε τα τελευταία χρόνια; Τα έλεγε ο πρώην Πρόεδρος κ. Χρήστος Κοσκινάς, αλλά κανείς δεν τον άκουγε.

Θα μας απαντήσει ο φαφλατάς Υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, για τους αργόμισθους συνδικαλιστές - κομματικούς που έβαλε σε επιτροπή του ΟΠΑΠ, να αμειβονται με 800 Ευρώ το μήνα, χωρίς να έχουν αντικείμενο, βαφτίζοντάς τους εμπειρογνώμονες (Πάιδας, Θεοτοκάτος, Περπερίδης, Τσέντος - γνωστός πράκτορας του ΟΠΑΠ που στήνει παράνομα στοιχήματα κ.λπ.). Στην πλάτη του φτωχού λαού να περνούν κάποια καλόπαιδα πλουσιοπάροχα. Τι λέει ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμμανουήλ για όλα αυτά;

Τι θα κάνετε κ. Πρόεδρε, με τον κλέφτη Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο; Τι θα γίνουν τα 40 εκατομ. Ευρώ που έκλεψαν από τα ταμεία του δήμου, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Λεμούσια και τον υπάλληλο κ. Παναγιώτη Σαξώνη; Πότε θα μπουν στη φυλακή; Έλεος, καταρρέουμε, κάντε κάτι!!

Έχει τρελαθεί ο Πρόεδρος της Διοικούσας κ. Βάκης Φραντζής να κλείνει δουλειές στο λιμάνι, ως αντιπρόεδρος του ΟΛΘ και να ανεβάζει τακτικά στη Θεσσαλονίκη, το συντοπίτη του από την Κομοτηνή, Υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Θέλουν να τον κατεβάσουν υποψήφιο στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, για να τον εκλέξουν Βουλευτή.

Ας λύσει πρώτα ο κ. Στυλιανίδης, τα σκάνδαλα στον ΟΣΚ, που είναι Δ/νων Σύμβουλος ο κ. Παναγιώτης Παταργιάς, που έχει παντρευτεί την αδελφή του κ. Αγγέλου. Πού πάνε τόσα εκατομμύρια ευρώ, που παίρνουν από επιχειρηματίες που τους δίνουν χαριστικά δουλειές; Βρωμάει το θέμα, με τη συμμετοχή στο κόλπο και του γενικού διευθυντή κ. Αγιάσογλου. Διώξτε τους. Τα αρπάζουν χοντρά.

Θα μας πει ο Υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, γιατί καλύπτει τον ΠΕΣΥάρχη κ. Βασίλη Δελή, φίλο του κ. Φραντζή, που χειρουργεί παρανόμως στο Διαβαλκανικό; Πότε θα τον απομακρύνετε - είναι πρόκληση.

Πρόεδρε, δυστυχώς επαληθευτήκαμε σε όσα λέγαμε. Δεν μας αξίζει τέτοια κατρακύλα. Διώξτε τα λαμόγια τώρα. Πάμε για ένα Νέο Ξεκίνημα, όπως όταν κάναμε εμείς όταν φύγαμε από τη διαβρωμένη ΔΑΚΕ. Θέλουμε καθαρούς και έντιμους ανθρώπους. Άκουσέ μας και δεν θα χάσεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Ιδιωτικού Τομέα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. Γραμματέα ΚΕ ΝΔ κ. Λευτέρη Ζαγορίτη

2. Γραμματέα ΚΟ ΝΔ κ. Ιωάννη Τραγάκη


Το παραθέσαμε με κάθε επιφύλαξη. Τώρα μένει στον αντιεισαγγελέα κ. Γκρότζο να το ελέγξει και να ερευνήσει εάν όλα τα καταγγελλόμενα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάτι που απευχόμαστε, αν και η μέχρι σήμερα πολιτεία της παράταξης της οποίας ηγείται ο Κώστας Καραμανλής παρουσιάζει άλλο πρόσωπο. Πάντως, εάν είναι αλήθεια όλα τα παραπάνω, τότε πραγματικά λυπόμαστε τον Καραμανλή… Μετά βλέπουμε>.