Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΔ: υπό κατάρρευση!

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο,
με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο!

"Ο εκ βορρά κίνδυνος"...

Κάποτε η Δεξιά φόβιζε τον κόσμο

με τον "κομμουνιστικόν κίνδυνον"...

Τώρα τον φοβίζει με τους ... "ξένους οικονομολόγους"!

Πριν το 1981 η ΝΔ και πριν το 1967 η ΕΡΕ, όταν ήθελαν να κινδυνολογήσουν κατά της δημοκρατικής παράταξης, χρησιμοποιούσαν τον ... "εκ βορρά κίνδυνο" εννοώντας τις κομμουνιστικές χώρες του ανατολικού μπλοκ-συμμάχους της ΕΣΣΔ, με τις οποίες γειτόνευε η χώρα μας!

Προ της πανωλεθρίας και καθώς η ΕΣΣΔ και το ανατολικό μπλοκ δεν υπάρχουν σήμερα, η ΝΔ ανακάλυψε τον ... "κίνδυνο των οικονομικών συμβούλων" από το εξωτερικό που δήλωσε ο Παπανδρέου ότι θα συμβουλευτεί όταν κυβερνήσει! Βρήκαμε άλλο θέμα να ασχολούμαστε τώρα: "ποιοί είναι οι σύμβουλοι αυτοί" ρωτούν οι άχρηστοι της ΝΔ (μεταξύ αυτών και το γνωστό διαφημιστικό site που το παίζει ... δημοσιογραφικό!). 

Και ερωτώ: από ιδρύσεως ελληνικού κράτους, οι πρωθυπουργοί χρησιμοποιούν συμβούλους, τεχνοκράτες, ειδικούς κλπ κλπ. Θυμάστε ποτέ κανέναν να ανακοίνωσε (ΠΡΙΝ  και από τον σχηματισμό της κυβέρνησής του!) τους ... ειδικούς συμβούλους του? Αλλο τί θα ζητήσουν οι επίγονοι του Ρουσσόπουλου? Πάντως, προτείνω να ζητήσουν αύριο από τον Παπακωνσταντίνου να τους ενημερώσει για τα εξής:

* ποιός θα τοποθετηθεί έπαρχος Νοτίων Κυκλάδων!

* ποιός προαλείφεται να αρχιγραμματεύσει στη Γ.Γ. Υαλουργίας και Ξηρών Καρπών!

* ποιός θα κριθεί στις προαγωγές του έτους 2011 για να καταλάβει τη θέση του Γ' Γραμματέα του Προεξενείου μας στην πόλη Τεγκουσικάλπα της Ονδούρας!

* ποιός θα σταλεί να υπηρετήσει ως  πρέσβης εκ προσωπικοτήτων στην Πρεσβεία μας στο Νεπάλ.

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με τους γαλάζιους μ...κες  που μπλέξαμε!

Το πήραν απόφαση!

Χάλασε ο κόσμος! Ο Τράγκας στο δελτίο ειδήσεων του Αλτερ αναγνωρίζει ότι ο Παπανδρέου είναι έτοιμος να κυβερνήσει! Και ότι είναι σωστός που δηλώνει ότι δεν είναι "μάγος"! Και ότι στη ΝΔ θα αυτοκτονήσουν από Δευτέρα όπως κάνουν οι πιστοί θρησκευτικών αιρέσεων! Και αντί του Τράγκα, να έρχεται ο τσιβδός Παυλόπουλος να αναρωτιέται "ποιοί θα είναι οι σύμβουλοι του Παπανδρέου από το εξωτερικό"! Τόσο άσχετος ο άνθρωπος! Σιγά μην σας ανακοινώσουμε από σήμερα και τον  ... προϊστάμενο του 3ου Τμήματος του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΙΚΑ Κάτω Πετραλώνων!

Ο δε αρχι-άχρηστος γυρνάει σε δήθεν συγκεντρώσεις οπαδών του, ουσιαστικά σε πανηγυρτζίδικα "μνημόσυνα" λόγω ήττας, και στοχοποιεί τον Γ.Μίχα, νομάρχη Πειραιά, επειδή λέει δεν παραιτήθηκε από μισθωτός επιχείρησης όταν εξελέγη νομάρχης. "Πληρωμένη" ήρθε η απάντηση του Γ.Μίχα: "Οι επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νομαρχιακής και δημοτικής, αποζημιώνονται για τα έξοδα παράστασης. Δεν λαμβάνουν μισθούς. Όσοι δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής εξακολουθούν να αμείβονται από την εργασία που είχαν πριν αναλάβουν τη θητεία τους έχοντας το δικαίωμα να παίρνουν άδεια μετ’ αποδοχών. Πριν μου επιτεθεί προσωπικά ο κ. Κουμουτσάκος όφειλε να είχε ρωτήσει και τον κ. Δράκο και τον κ. Κακλαμάνη και άλλα στελέχη της παράταξής του που υπηρετούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση"

Πάντως, γίνεται φανερό ότι, όπως οι Ναζί κατά την απελευθέρωση, έτσι και οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, αποχωρούν καταστρέφοντας και συκοφαντώντας! Δεν θα τους περάσει.

Κάτι "απίθανοι" τύποι...

...στην "Ελευθεροτυπία" έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι δεν είναι καλή η αυτοδυναμία του Πασόκ και ότι συμφέρον της χώρας είναι να κρεμόμαστε από Δευτέρα από τα μπατζάκια του κάθε cool Alexis!

"Επιχείρημά" τους το ότι ο Γιώργος έκανε το άλφα φραστικό λάθος (λες και θα εκλέξουμε πρόεδρο για την Ακαδημία και όχι πρωθυπουργό!) ή το ότι το Πασόκ ... δεν έχει πρόγραμμα (λες και οι δεκάδες ημερίδες και διαβουλεύσεις που είναι ανηρτημένες στο site του δεν έχουν σημασία!). Μεταξύ των "απίθανων", ένας Β.Καρδάσης και ο γελοιογράφος τους ο Στάθης (υποψήφιος του ... ΤΣΑΝΤΙΡΙΖΑ!), κάποτε κομμουνιστής που τώρα βρήκε τις χαρές του ελεύθερου επαγγέλματος!

ΝΔ: "τσακιστείτε να πάτε στην ομιλία Καραμανλή"...


Από τον σημερινό "Μικροπολιτικό" των "Νέων"...

"Η πολιτική ατζέντα καθορίζεται από τον Παπανδρέου"...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ανακοινώσεις τώρα από τον Γιώργο!

Ιδρυση υπουργείου περιβάλλοντος, υπουργείου υποδομών  και υπουργείου προστασίας του πολίτη, συγχώνευση υπουργείων, ολιγομελή κυβέρνηση, πλήρωση θέσεων με ανακοίνωση των διορισμών στο διαδίκτυο, χωρισμός κράτους-κόμματος, χρησιμοποίηση ξένων και ελλήνων ειδικών σε κάθε θέμα και άλλα πολλά σημαντικά εξαγγέλει ΤΩΡΑ στη διακαναλική συνέντευξή του ο Γιώργος Παπανδρέου! 

ΕΔΩ live η συνέντευξη...

Βρε τί κάνει η ανάγκη!

Βρε βρε, τώρα θυμηθήκατε το λαό? 

ΟΥΣΤ! 

Τί πρέπει να κάνει η νέα κυβέρνηση του Γιώργου στις πρώτες 100 ημέρες...


Στα "Νέα", 553 προτάσεις κατατέθηκαν από τους αναγνώστες της εφημερίδας για το ερώτημα αυτό. Βαθμολογήθηκαν από 120.000 χρήστες (!) και να οι σπουδαιότερες (διαβάστε όλον τον κατάλογο, εδώ).