Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

To Νέο Μουσείο Ακρόπολης είναι έργο της ΜΕΛΙΝΑΣ!

Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης εγκαινιάζεται σήμερα το βράδυ.

Από μέρες τώρα η κρατική προπαγάνδα της αποχωρούσας κυβέρνησης, με τη συνδρομή της φασίζουσας ΕΡΤ (της ίδιας εκείνης ΕΡΤ, της οποίας κάποτε η Μελίνα αρνήθηκε να πληρώσει τα ανταποδοτικά τέλη ακριβώς επειδή αποτελούσε εργαλείο αισχρής προπαγάνδας) προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Μουσείο ήταν σύλληψη του γέρου Καραμανλή και υλοποιείται από τον ανηψιό Καραμανλή. Αλλαξαν ακόμη και το μήνυμα του ίδιου τους του Υπουργού Πολιτισμού για να θαφτεί το όνομα της αξέχαστης Ελληνίδας.

Αποσιωπάται ότι η ΝΔ του Καραμανλή, όσο ήταν στην αντιπολίτευση, πολέμησε το ΝΜΑ με μηνύσεις και με κατασυκοφάντηση της Μελίνας, του Ζυλ και των συνεργατών τους. Οι Καραμανλήδες και οι Τατούληδες είχαν λυσσάξει και έπνεαν μένεα κατά του Μουσείου. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι τυχαίνει σήμερα να το εγκαινιάζουν!

Αποσιωπάται ότι ιδέες για το Μουσείο υπήρχαν ΑΛΛΑ ήταν η Μελίνα που πάτησε πόδι και είπε: "το Μουσείο θα γίνει εδώ", ήταν η Μελίνα που ξεκίνησε τον αγώνα να διεκδικηθούν τα μάρμαρα (1982), ήταν η Μελίνα που ξεκίνησε το διαγωνισμό (1989). 

ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ! Η ιστορία δεν επιδέχεται πλαστογραφήσεις! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΔΩ! ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ!

Σημείωση: ειδικά για σήμερα το "Αρατε Πύλας" αλλάζει lay-out και θα έχει όλη τη μέρα αναρτημένη τη φωτό της Μελίνας...

Μία νέα "Δημοκρατική Συμπαράταξη"!

Τώρα που φαγώνονται οι Αλαβάνος και Τσίπρας αλλά και ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Χουντήδες, Στρατούληδες, Παπαδημούληδες, και όλος αυτός ο συρφετός των δήθεν "συντρόφων" (που όλοι μαζί χωράνε-δε χωράνε σε ένα θάλαμο του ΟΤΕ!), τώρα, λοιπόν, που όλοι αυτοί πληρώνουν τα επίχειρα της αλαζονίας τους και της προβοκατόρικης αντιμετώπισής τους απέναντι στον Παπανδρέου και το Πασόκ, τώρα που οι κραυγές τους (ότι δήθεν αυτοί ήταν η πραγματική αντιπολίτευση!) σβήνουν υπό το βάρος της ήττας τους, ΤΩΡΑ είναι η στιγμή ο Γιώργος να απευθύνει πρόσκληση, να συνδράμουν το Πασόκ στην προσπάθεια της ανόρθωσης της χώρας, στον Φώτη Κουβέλη και στα στελέχη εκείνα του Συνασπισμού, που ΘΕΛΟΥΝ να δοκιμαστεί η αριστερά σε συνθήκες πραγματικής διακυβέρνησης του τόπου!
***
Μετά το "βρώμικο '89" ο Ανδρέας δημιούργησε τη "Δημοκρατική Συμπαράταξη" στην οποία ενετάχθη ο Αντώνης Μπριλλάκης, ο Γιάννης Ρέγκας και δεκάδες άλλα στελέχη και αγωνιστές του Συνασπισμού και του ΚΚΕ!
***
Τώρα είναι καιρός οι αληθινοί αριστεροί να δείξουν ότι μπορούν να βάλουν χέρι για να σωθεί η Ελλάδα!