Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

Πασόκ: η ... ωραία κοιμωμένη (από κοντά και ο ΣΥΡΙΖΑ) !

Το 1989 τα φασιστοειδή της Νέας Δημοκρατίας, συνεπικουρούμενα από τους εκδότες και ολίγους επιλήσμονες του καθήκοντός τους δικαστικούς, έστειλαν τον Γιώργο Πέτσο στο Ειδικό Δικαστήριο επειδή δήθεν, ως αρμόδιος Υπουργός της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είχε ελέγξει μία επουσιώδη πολεοδομική παράβαση στο συγκρότημα της "Γραμμής", ιδιοκτησίας Κοσκωτά.

Το 2007, ο κ. Μαγγίνας, εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, "συλλαμβάνεται" να έχει διαπράξει μία καραμπινάτη πολεοδομική παράβαση (με το γνωστό "αναψυκτήριό" του) και μία επαίσχυντη εισφοροδιαφυγή σε βάρος του ΙΚΑ (με τους ...φιλοξενούμενους εργάτες στο κτήμα του). Ο κ. Μαγγίνας τη γλυτώνει με μία "παραίτηση" και ένα πρόστιμο. Ούτε εξεταστικές επιτροπές, ούτε παραπομπές στο Ειδικό Δικαστήριο: πολιτισμένα πράγματα!

Το ίδιο παρατηρώ και στην υπόθεση Ζαχόπουλου: οι "μαύρες" σκιές καλύπτονται με "ροζ" χρώμα από τους γκαιμπελίσκους της κυβέρνησης και το Πασόκ ονειρεύεται τον ... πρίγκηπα του παραμυθιού! Δεν έχει το Πασόκ ανθρώπους του στο ΥΠ.ΠΟ.? Δεν μπορεί να αξιοποιήσει πληροφορίες που του δίδονται "από τα μέσα"?

Θα αντιληφθεί, άραγε, κάποτε το Κίνημα ότι ο ... ύπνος μπορεί μεν να κάνει καλό στην υγεία, δε συνιστάται όμως ως πολιτική τακτική και στρατηγική? Και να πω ότι ασχολείται με τη διοργάνωση του Συνεδρίου του? Αμ δε! Διαβάστε το σχετικό σχόλιο του Σ. Κούκιου.

Υ.Γ.: ο Γιώργος Πέτσος, αφού κατασυκοφαντήθηκε από τη ΝΔ, επέλεξε το 2004 να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος που τον κυνήγησε! Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, τελικά!