Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

STAR-ηλιθιότητες ΙΙ...

Στα δελτία ειδήσεων του ιδίου κουτσομπολο-κάναλου, οι ... ακαδημαϊκής μόρφωσης ρεπόρτερ του επαναλάμβαναν συνεχώς για τον πολιτικό γάμο των gays στην Τήλο: "ο γάμος των ομόφυλων", "το ομόφυλο ζευγάρι" !!!

Κανείς δεν τους είπε ότι η λέξη "ομόφυλος" σημαίνει "της ίδιας φυλής"? Βλ. πχ. στην wikipedia, όπου αναφέρεται: "Στους περσικούς πολέμους οι Λημνιοί υποχρεώθηκαν να συνδράμουν το περσικό ναυτικό, αλλά κατά τη ναυμαχία του Αρτεμισίου, ο Λήμνιος Αντίδωρος με το πλοίο του αυτομόλησε προς τους Ελληνες, με τους οποίους, προφανώς, αισθανόταν ομόφυλος και συμμετείχε με τον ελληνικό στόλο στη νικηφόρα ναυμαχία της Σαλαμίνας". Δηλ. η λέξη χρησιμοποιείται ακριβώς με την ορθή της έννοια: της ίδιας φυλής, της ίδιας πατρίδας.

Η σωστή λέξη που χρησιμοποιείται για τους gays είναι "ομοφυλόφιλος": δηλ. αυτός που "φιλεί", που "αγαπά" άτομο του αυτού (ομο-) φύλου! Είπαμε: χαζοκάναλο-χαζοκάναλο, αλλά η αγραμματωσύνη έχει και τα όρια της!

STAR-ηλιθιότητες Ι...

Τί είναι πάλι αυτό που άκουσα στα ρεπορτάζ του γνωστού κουτσομπολο-κάναλου, που αφορούσε τη σύλληψη για ναρκωτικά του κυρίου εκείνου, που μέρες τώρα μας ταλάνισε με το "σήριαλ" για το αν θα γράψει (ή μπορεί να γράψει) τη βιογραφία της μακαρίτισσας μητέρας του? Αντί να λένε το όνομά του καθαρά (λες και δεν πιάστηκε στα πράσσα να διαπράττει την πράξη για την οποία κατηγορείται!), σαν στρουθοκάμηλοι επαναλάμβαναν συνεχώς "ο γιος της γνωστής ηθοποιού" !!! Τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια? (ή, μήπως, καλύτερα: νιάου-νιάου βρε γατούλα...).

Αυτά δεν τα βλέπει ο κ. Σανιδάς? Αυτό δεν είναι διακριτική (ευνοϊκή) μεταχείριση κρατουμένου?

Ανέκδοτο εξαιρετικά αφιερωμένο στον κ. Σανιδά...

"Κάποιο καλοκαίρι, ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Μυκόνου ανακοινώνει στους ιερείς της περιοχής του ότι πρέπει να κάνουν ... ομαδική απόβαση στη Μύκονο για να αγιάσουν και να ξορκίσουν τους γκαίϋ του νησιού, αφού, όπως λέει, αυτοί έχουν εισβάλλει παντού και μολύνουν και σκανδαλίζουν το χριστεπώνυμο ποίμνιο της Μητρόπολής τους! Πράγματι, βάζει ο Μητροπολίτης τα χρυσά του άμφια, κενημένα και πλουμιστά, βάζουν και οι ιερείς τα δικά τους με τα πετραχείλια πάνω από τα άμφια, πέρνουν και τις αγιαστούρες, τους σταυρούς και τα θυμιατά με τα κουδουνάκια, όπου βάζουν το θυμίαμα και τα καρβουνάκια, για να εξορκίσουν τις "αδερφές", και κάνουν ομαδική απόβαση ένα βράδυ στο λιμάνι της Μυκόνου! Κατευθύνονται μάλιστα κατευθείαν στην ... πηγή του κακού, στο bar Pierro's! Καθώς μπαίνουν μέσα στο μπαρ, ο Μητροπολίτης αρχίζει να κουνά πέρα δώθε το θυμιατό με τα κουδουνάκια, οπότε γυρίζει ένας 'χαριτωμένος' νεαρός θαμώνας, με γυμνασμένα μπράτσα γεμάτα από sparkling αντηλιακό, και λέει στον Δεσπότη: Καλέ συ, με το ριχτό το κεντητό, πρόσεχε λιγάκι! Το τσαντάκι σου έπιασε φωτιά" !!!

Κύριε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, γρηγορείτε!

Σύμφωνα τον Flash.gr, έλαβε χώρα σήμερα, στις 7 το πρωί, ο πρώτος γάμος μεταξύ ανδρών στο δημαρχείο της Τήλου παρά την "χομεϊνική" αντίδραση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, ο οποίος, κλείνοντας μάτια και αυτιά σε ό,τι άλλο πρόβλημα ταλανίζει τη χώρα, σκανδαλίστηκε και εξέδοσε "φετφά" με τον οποίο απειλεί με δίωξη τον δήμαρχο Τήλου, που προχώρησε στην σύναψη του πολιτικού γάμου, ο οποίος δήμαρχος με τη σειρά του, για την εγκυρότητα της πράξης, επικαλείται γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου, σύμφωνα με την οποία η διαδικασία είναι έγκυρη. Ο Εισαγγελέας Ρόδου, υπακούωντας στο κ. Σανιδά, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέταση για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος από τον δήμαρχο Τήλου, τον οποίο κάλεσε να καταθέσει στη Ρόδο.

Στη φωτό: τεθωρακισμένο της "Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων" (ΜΕΔ) της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου της "Χομεϊνικής Τζαμαχιρίας του Ελλαδιστάν" ετοιμάζεται να εισβάλλει στο Δημαρχείου Τήλου για να καταπνίξει την ανταρσία!

Μάλιστα! Κύριε Σανιδά, επειδή όλες αυτές οι "γραφειοκρατικές" διαδικασίες, με ... ανακρίσεις και προανακρίσεις, δεν επιτρέπουν την ΑΜΕΣΗ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρία του ανήθικου δημάρχου, όστις επροσέβαλε τα χρηστά ήθη της Κυβερνήσεως, ήν παραδειγματικώς υπηρετείτε, μήπως σκέφτεστε να τις αντικαταστήσετε με κάτι πιο χαρακτηριστικό? Οπως, π.χ., να κατεβάσετε τα τανκς στην Τήλο με ... αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, ή, να ζητήσετε τον παλλαϊκό λιθοβολισμό σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου της Τήλου, ου μην αλλά και της Μυκόνου, στο Σύνταγμα? Μία ιδέα ρίχνω...