Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Κύριε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, γρηγορείτε!

Σύμφωνα τον Flash.gr, έλαβε χώρα σήμερα, στις 7 το πρωί, ο πρώτος γάμος μεταξύ ανδρών στο δημαρχείο της Τήλου παρά την "χομεϊνική" αντίδραση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, ο οποίος, κλείνοντας μάτια και αυτιά σε ό,τι άλλο πρόβλημα ταλανίζει τη χώρα, σκανδαλίστηκε και εξέδοσε "φετφά" με τον οποίο απειλεί με δίωξη τον δήμαρχο Τήλου, που προχώρησε στην σύναψη του πολιτικού γάμου, ο οποίος δήμαρχος με τη σειρά του, για την εγκυρότητα της πράξης, επικαλείται γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου, σύμφωνα με την οποία η διαδικασία είναι έγκυρη. Ο Εισαγγελέας Ρόδου, υπακούωντας στο κ. Σανιδά, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέταση για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος από τον δήμαρχο Τήλου, τον οποίο κάλεσε να καταθέσει στη Ρόδο.

Στη φωτό: τεθωρακισμένο της "Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων" (ΜΕΔ) της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου της "Χομεϊνικής Τζαμαχιρίας του Ελλαδιστάν" ετοιμάζεται να εισβάλλει στο Δημαρχείου Τήλου για να καταπνίξει την ανταρσία!

Μάλιστα! Κύριε Σανιδά, επειδή όλες αυτές οι "γραφειοκρατικές" διαδικασίες, με ... ανακρίσεις και προανακρίσεις, δεν επιτρέπουν την ΑΜΕΣΗ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρία του ανήθικου δημάρχου, όστις επροσέβαλε τα χρηστά ήθη της Κυβερνήσεως, ήν παραδειγματικώς υπηρετείτε, μήπως σκέφτεστε να τις αντικαταστήσετε με κάτι πιο χαρακτηριστικό? Οπως, π.χ., να κατεβάσετε τα τανκς στην Τήλο με ... αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, ή, να ζητήσετε τον παλλαϊκό λιθοβολισμό σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου της Τήλου, ου μην αλλά και της Μυκόνου, στο Σύνταγμα? Μία ιδέα ρίχνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: