Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Αντε κύριος, μας γκάστρωσες!


Ο,τι φανεί στον τρελοστεφανή!

Μπορεί κανείς να με ενημερώσει τί είναι πάλι αυτή η μ...κία που μου στείλανε ? (http://lastultimatum-hrg.blogspot.com/)

Ο Τσίπρας και η ... Νίτσα Μαρούδα!

Θυμάστε εκείνη την ενζενύ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, την εκπληκτική Νίτσα Μαρούδα, με το ξανθό μαλλί χτενισμένο πάντα σε κότσο "λάχανο", που μονίμως έπαιζε το ρόλο της χαζής και που στην ταινία "Δεσποινίς Διευθυντής", με την Τζένη Καρέζη, μιλούσε τόσο παθιασμένα στον Αλέκο Αλεξανδράκη? "Αλέκο χρυσό μου, πες στη δεσποινιδούλα να μας αφήσει να πάμε στο Ναύπλιο"...

Ε, λοιπόν, την Νίτσα Μαρούδα αρχίζει να μου θυμίζει το ... δεσποινάριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας! Από τη μία, οι δήθεν "στοχευμένες" αλλά τόσο πρόχειρα μελετημένες προτάσεις του, που μόνο μια χαζή ξανθιά θα μπορούσε να κάνει κι όχι ένας νέος πρόεδρος ενός σοβαρού κόμματος (πχ κατάργηση αστυνομίας), και από την άλλη το παράπονό του ότι κανείς πια δεν τον παίρνει στα σοβαρά και τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις άρχισαν να κατρακυλούν στο έρεβος, ο cool Alexis θα αρχίσει να απευθύνεται στον μέντορά του Αλέκο Αλαβάνο ... με νάζι, ώστε ο τελευταίος να τον σώζει στις δύσκολες στιγμές: "Αλέκο χρυσό μου, μίλα κι εσύ στον Παπανδρέου να πει στους άλλους αρχηγούς να με παίζουν κι εμένα" !!!

Κι ενώ τα σκεφτόμουν όλα αυτά, να΄σου και το ρεπορτάζ της Βούλας Κεχαγιά στα "Νέα-Σαββατοκύριακο", που με δικαιώνει:
η ηγεσία, λέει, της Κουμουνδούρου βρέθηκε σε αμηχανία, διαπιστώνοντας πως η όλη ρητορική της των τελευταίων μηνών περί συνεργασίας με το ΚΚΕ έπεσε στο απόλυτο κενό, ύστερα από την επίθεση Παπαρήγα στο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο cool Alexis είχε μιλήσει για «κυβέρνηση Αριστεράς», στην οποία συμπεριελάμβανε το ΚΚΕ και τους Οικολόγους κι άφηνε εκτός το Πασόκ (κούνια που τον κούναγε!), θέση που υιοθέτησε και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΝ εγκρίνοντας σχετικό πολιτικό κείμενο. Στον αντίποδα, η ανανεωτική πτέρυγα του Συνασπισμού είχε καταθέσει πολιτική πλατφόρμα, στην οποία μιλούσε για δυνατότητα μετεκλογικής συνεργασίας των δημοκρατικών δυνάμεων μηδέ εξαιρουμένου και του ΠΑΣΟΚ. Οπως, καταλαβαίνετε, ο cool Alexis δεν ήθελε, στις δόξες του, να έχει σχέση με το "κακό" Πασόκ. Τώρα που τον απομόνωσε η Παπαρήγα, η μεγάλη του αγάπη, τί θα κάνει? Θα αρχίσει τα νάζια και τις γλύκες προς το Πασόκ, σαν τη ... Νίτσα Μαρούδα!