Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Αρχισαν τα όργανα για τον cool Alexis...

'Η, αλλιώς, όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα! Πληρώνει σήμερα ο Τσίπρας τους αποκλεισμούς του στον Συνασπισμό και τη ρεβανσιστική πολιτική του κατά του Πασόκ, αποτέλεσμα του μεγαλοϊδεατισμού που του προκάλεσαν οι αρχικές δημοσκοπήσεις και το χάϊδεμα των ΜΜΕ ... Αφοπλιστικός ο Λεωνίδας Κύρκος:

Ακόμη και διάσπαση του ΣΥΝ βλέπει ο Λ. Κύρκος...

Ο σπάταλος Σουφλιάς...

Εκπληκτικό το παραπολιτικό σχόλιο στα "Παρασκήνια" της σημερινής "Ελευθεροτυπίας", που δείχνει την κλασική συμπεριφορά των νεοδημοκρατών: σπατάλη και φόρτωμά της στους πολίτες!

Υπόδειγμα... σπατάλης:

Μια πρόσκληση σε πανάκριβο χαρτί και φάκελο έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία με την προαναγγελία συνεδρίου του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ για το περιβάλλον.

Λίγες ημέρες αργότερα έφτασε νέα πρόσκληση, στην ίδια ακριβή εκδοχή, συνοδευόμενη από μια προσθήκη που ενημέρωνε ότι έγινε λάθος στην ημερομηνία και το συνέδριο θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά. Ανθρώπινα τα λάθη, ήταν η εύλογη πρώτη αντίδραση. Ακολούθησε όμως και άλλη πρόσκληση, επίσης σε πολυτελές χαρτί, που αφορά διήμερο συνέδριο με θέμα το νερό και οργανώτρια την εποπτευόμενη από το υπουργείο ΕΥΔΑΠ. Λίγες ημέρες αργότερα επαναλήφθηκε νέα αποστολή στην ίδια ακριβή εκδοχή, στην οποία ανακοινώνεται ότι για διαδικαστικούς λόγους το συνέδριο θα περιοριστεί σε μία ημέρα. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς: την ανοργανωσιά ή τη σπατάλη σε χαλεπούς καιρούς; Ετσι εφαρμόζει το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ τις κυβερνητικές επιταγές για περικοπή των δαπανών?