Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

"ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ": Προσοχή, UPDATE!

Φαίνεται ότι έπεσα κι εγώ θύμα παραπληροφόρησης. Το παρακάτω μήνυμα το ανήρτησα γιατί μου εστάλη, αλλά από ό,τι διαβάζω εδώ είναι παραπλανητικό, αναληθές και τελικά ενοχλεί την οικογένεια! Διαβάστε τί κάνουν οι ασυνείδητοι χασομέρηδες: "το συγκεκριμένο μήνυμα κυκλοφορεί μέσω e-mail, έχει δημοσιευτεί σε πολλά ιστολόγια, ακόμα και σε εφημερίδες και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ενοχλεί την οικογένεια στην οποία αναφέρεται. Πιο συγκεκριμένα, το παιδάκι στο οποίο αναφέρεται είναι υπαρκτό πρόσωπο, δεν πάσχει από λευχαιμία, νοσηλεύεται πράγματι στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και όπως μας είπε ο πατέρας του, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, ποτέ δε ζήτησε τη συνεισφορά του κόσμου. Σας παρακαλώ θερμά να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Είναι γεγονός ότι και στο παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες ανακοινώσεις οι οποίες μέσω διαδικτύου καλούν τους ευαίσθητους πολίτες σε βοήθεια, χωρίς όμως να στηρίζοντα σε πραγματικά γεγονότα. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή μας πριν λίγο καιρό, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτρης Γάκης είχε διαψεύσει παρόμοιο περιστατικό. Γι' αυτό διασταυρώστε τέτοιου είδους μηνύματα πριν τα διαδώσετε...".

---------------.-
Μου ήρθε σα μήνυμα από την ΕΚΑΤΗ, το βάζω σε ξεχωριστή ανάρτηση λόγω κρισιμότητας:

"ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ <αφαιρώ το όνομα> (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ, παιδο-ογκολογικό, τηλ. 2310 993... & 2310 993...). ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ".

Κάποιοι θυμούνται τον Ανδρέα...

Δεν ξέρω τί λένε κάποιοι για τον παλιό συγκεντρωσιάρχη του Πασόκ, τον Γ. Παναγιωτακόπουλο, που είναι "κόκκινο πανί" για κάτι "ελιτιστές" του Σημίτη. Ξέρω μόνον ότι η "Αριστερη Πρωτοβουλία" του γέμισε σήμερα το πρωϊ την Εγνατία οδό της Θεσσαλονίκης με αφίσες του Ανδρέα που μας θυμίζουν εκείνο το ξεχασμένο κοινωνικό κράτος. Πολύ καλή και επιβεβλημμένη ενέργεια...