Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο...

Επειδή η καθημερινότητα, η πολιτική αντιπαράθεση, τα κόμματα και όλες οι μ...κίες με τις οποίες έχουμε την τάση να "αμπελοφιλοσοφούμε" εδώ μέσα, μας απομακρύνουν από το να σκεφτόμαστε τις πραγματικές δυσκολίες και ανάγκες της ζωής (και ως εκ τούτου, μας απομακρύνουν και από το να βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, όπου μπορούμε), σας παρακαλώ να ρίξετε μία ματιά στο blog της Λυδίας: δείχνει με μοναδικό τρόπο τη δύναμη του ανθρώπου και τη σημασία να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χαμόγελο. Ντρέπομαι να πω ότι συγκλονίστηκα, γιατί ακούγεται κοινότυπο. Λυδία, θα σε διαβάζω κάθε μέρα!

Αμα έχεις τέτοιους οπαδούς...

Γράφει μία ανώνυμη οπαδός του, στο blog του Βενιζέλου:

"Μη σταματήσεις να αγωνίζεσαι Ευάγγελε Βενιζέλο. Εδώ στην Κομοτηνή υπολογίζουμε στο άτομό σου. Να φύγουν τα λαμόγια μέσα από το ΠΑΣΟΚ, για να δούμε μια άσπρη μέρα. Μια παλιά ΠΑΣΟΚΑ και πρώην κυρία Δημάρχου της Κομοτηνής".

Πραγματικά κύριε Καθηγητά: αν έχετε μαζί σας και τις "κυρίες" των πρώην δημάρχων και δη της Κομοτηνής, το πολιτικό σας μέλλον διαγράφεται λαμπρό!

Απορία νo.1: άραγε πρόκειται για ΠΡΩΗΝ σύζυγο ΝΥΝ δημάρχου ή για ΝΥΝ σύζυγο ΠΡΩΗΝ δημάρχου?

Απορία νο.2: ΠΟΤΕ και για ΠΟΙΟ πράγμα είδατε ποτέ να ... αγωνίζεται ο Βενιζέλος? Τον είδατε να αφισοκολλά, να κατεβαίνει σε διαδήλωση, να τάσσεται με το μέρος οικολογικών οργανώσεων, να κάνει ΚΑΤΙ τέλος πάντων?