Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ας δούν τη διαφορά οι μικρόψυχοι...

Αντιγράφω από την "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" και καλώ όλους τους δεξιούς και ντεμέκ "αριστερούς" να διαπιστώσουν τη διαφορά ανάμεσα στο ραχάτι του Καραμανλή και στην κινητικότητα του Παπανδρέου και να αναλογιστούν σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήταν σήμερα η χώρα αν ΟΛΑ αυτά που κάνει σήμερα ο Γιώργος τα είχε επιχειρήσει, έστω και στο 1/10, ο αρχι-άχρηστος που μας βύθισε σε τέτοια κατάσταση:

Εξηγήσεις από το γνωστό οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπίνι, ο οποίος έγραψε πρόσφατα ότι η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη, ζήτησε ο Πρωθυπουργός, στη διάρκεια τυχαίας συνάντησης που είχαν στους διαδρόμους του Φόρουμ του Νταβός.



Ο κ. Ρουμπίνι απάντησε ότι δεν γνώριζε ότι δεν ισχύουν τα περί δανείου της Ελλάδας από την Κίνα.

Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Ρουμπίνι ότι καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα γράψει κάτι να ρωτήσει για το τι ακριβώς ισχύει.

Η σύντομη συνομιλία κατέληξε με τον κ. Ρουμπίνι να εκφράζει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του προς τις προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιτ Μίλιμπαντ, με τον οποίο συζήτησαν ευρωπαϊκά θέματα για την οικονομική κρίση, το Κυπριακό και τη διεθνή ασφάλεια με επίκεντρο το Αφγανιστάν.

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε επίσης με τον προέδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Πασκάλ Λαμί και τον επικεφαλής του οργανισμού εργασίας του ΟΗΕ Χουάν Σομάδια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ