Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Ο όχλος...

"Βάλε μία τάξη στο μπουρδέλο" φώναζαν χθες στο Παλαί οι οπαδοί του κ. Βενιζέλου! Το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, γι'αυτούς είναι μπουρδέλο! Για το οποίο, μάλλον, δεν είναι συνυπεύθυνος και ο ίδιος ο υποψήφιος αρχηγός τους, που συμμετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις του Κινήματος!

Θυμάστε ότι παρόμοιο, ενδεικτικό του ήθους τους, σύνθημα φώναζαν και οι ΟΝΝΕΔίτες στον Βουλγαράκη ("γ...σέ τον τον Γιωργάκη") και ο τελευταίος χαμογελούσε, όπως χαμογελούσε και ο Βενιζέλος! Ούνα φάτσα ούνα ράτσα! Η ύβρις στην εξουσία. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται...

Λογικά ...παράλογα!

Και να μία άλλη λογική απορία, από αυτές που πρέπει να μας απασχολούν, αλλά που κανείς Πρετεντέρης του "Μέγκα", Καρελιάς της "Ελευθεροτυπίας" και λοιποί ειδήμονες (λέμε τώρα...) δεν εννοεί να μας εξηγήσει πειστικά: εδώ δεν κατόρθωσε ο κ.Καθηγητής να ξεπεράσει στις δημοσκοπήσεις (και από ό,τι φαίνεται ούτε και στο αποτέλεσμα της διαδικασίας..) τον (υποτίθεται "ξοφλημένο") Γιώργο, που έχασε τις εκλογές (οι λόγοι δεν είναι της ώρας: πιάστε από το 3χίλιαρο που εξαγόρασε τις "καμμένες" συνειδήσεις μέχρι τη λοβοτομή του ελληνικού εκλογικού σώματος που θεώρησε ως "αξιόπιστη λύση" τις αερολογίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ!) και θα κατορθώσει να νικήσει τον Καραμανλή?

Δηλαδή, πού βρίσκεται η λογική σε αυτόν τον ισχυρισμό? Ποιόν κοροϊδεύουν?

ΕΔΗΝ κατά Βενιζέλου...

Σιγά-σιγά ξεθωριάζει η εικόνα του κ.Καθηγητή, την οποία θέλησαν να μας περάσουν οι διάφοροι "ανησυχούντες" για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Δήλωσε ο ίδιος στο "Αλτερ" ότι δεν ήταν ποτέ στην νεολαία του Κέντρου, προφανώς για να ενισχύσει την εικόνα του ανάμεσα στους οπαδούς του Κινήματος ως ...παλαιόθεν πασόκου (ενώ εισήλθε στο Κίνημα με τα συμβάντα του '89 λαμβάνοντας αμέσως ως αντάλλαγμα υψηλή θέση)!

Η ίδια η ΕΔΗΝ, λοιπόν, με ανακοίνωσή της τον διαψεύδει και αναφέρει ότι ο κ.Καθηγητής διεγράφη από την Δημοκρατική Πορεία (φοιτητική παράταξη της ΕΔΗΝ) με λόγο διαγραφής ότι "έβριζε τα στελέχη της ΚΕ της Δημοκρατικής Πορείας"!

Αφήνω στην άκρη την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στους τότε συντρόφους του, αυτό δεν μου κάνει πια εντύπωση αφού την ίδια και πιο αήθη συμπεριφορά επέδειξε απέναντι και στον κόσμο του Κινήματος το βράδυ των εκλογών, αλλά και απέναντι σε όσα στελέχη στην αρχή "πλεύριζε" για να τον υποστηρίξουν και μετά τα μείωσε, όταν στήριξαν τον Γιώργο. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το συμπέρασμα της ΕΔΗΝ: "ένας πολιτικός που κρύβει το παρελθόν του, πιθανόν να χρειαστεί να κρύψει και το μέλλον του".