Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

ΕΔΗΝ κατά Βενιζέλου...

Σιγά-σιγά ξεθωριάζει η εικόνα του κ.Καθηγητή, την οποία θέλησαν να μας περάσουν οι διάφοροι "ανησυχούντες" για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Δήλωσε ο ίδιος στο "Αλτερ" ότι δεν ήταν ποτέ στην νεολαία του Κέντρου, προφανώς για να ενισχύσει την εικόνα του ανάμεσα στους οπαδούς του Κινήματος ως ...παλαιόθεν πασόκου (ενώ εισήλθε στο Κίνημα με τα συμβάντα του '89 λαμβάνοντας αμέσως ως αντάλλαγμα υψηλή θέση)!

Η ίδια η ΕΔΗΝ, λοιπόν, με ανακοίνωσή της τον διαψεύδει και αναφέρει ότι ο κ.Καθηγητής διεγράφη από την Δημοκρατική Πορεία (φοιτητική παράταξη της ΕΔΗΝ) με λόγο διαγραφής ότι "έβριζε τα στελέχη της ΚΕ της Δημοκρατικής Πορείας"!

Αφήνω στην άκρη την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στους τότε συντρόφους του, αυτό δεν μου κάνει πια εντύπωση αφού την ίδια και πιο αήθη συμπεριφορά επέδειξε απέναντι και στον κόσμο του Κινήματος το βράδυ των εκλογών, αλλά και απέναντι σε όσα στελέχη στην αρχή "πλεύριζε" για να τον υποστηρίξουν και μετά τα μείωσε, όταν στήριξαν τον Γιώργο. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το συμπέρασμα της ΕΔΗΝ: "ένας πολιτικός που κρύβει το παρελθόν του, πιθανόν να χρειαστεί να κρύψει και το μέλλον του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: