Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Γιάννη Ραγκούση, συνεργάζεσαι με έναν ΥΒΡΙΣΤΗ του Πασόκ και του Γ.Παπανδρέου!

Η καλόπιστη διάθεσή μου απέναντι στην νέα κυβέρνηση φαίνεται νομίζω: ακόμη και τώρα που οι διορισμοί των Γ.Γ. αργούν, εγώ επιμένω σε όλους τους τόνους ότι το νέο εγχείρημα της ανοιχτής διακυβέρνησης θέλει χρόνο και προσπάθεια για να εμπεδωθεί, όπως κάθε καινούργια προσπάθεια (βλ. και το ρεπορτάζ του Γ.Παπαχρήστου στα "Νέα": "κυβερνητική πηγή πάντως, που έχει άμεση ανάμειξη στο όλο το θέμα, υποστήριζε χθες βράδυ, ότι «αυτό που για πολλούς θεωρείται καθυστέρηση, ο Πρωθυπουργός το θεωρεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει σωστή δουλειά και να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις». Και πρόσθεσε ότι «οι πιέσεις που ασκούνται από διάφορες πλευρές είναι αδιανόητες αν σκεφτεί κανείς το εύρος του εγχειρήματος, αλλά και τη σπουδαιότητα που έχει για το ελληνικό κράτος στη συνέχεια». Κατά τη συγκεκριμένη πηγή, «ύστερα από αυτό που κάνουμε εμείς τώρα για την επιλογή των στελεχών που θα τοποθετηθούν σε θέσεις ευθύνης του δημόσιου τομέα, ουδείς θα διανοηθεί να επαναφέρει τον κομματισμό και την αναξιοκρατία στο Δημόσιο»").

Επίσης, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον αγώνα μου να στηριχθεί ο Γιώργος και το Πασόκ, και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα: δεν ζήτησα ποτέ μου διορισμό και δεν επιχείρησα είτε τώρα είτε παλιότερα με το Πασόκ του Ανδρέα ή του Σημίτη να καταλάβω οιαδήποτε δημόσια θέση ή να αποκομίσω κάποιο όφελος: είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και, δόξα τω Θεώ, δεν με έθρεψε ούτε με τρέφει κανένα κόμμα κλπ κλπ!

Ομως, ΑΝ διορίζεται σύμβουλος του Γ.Ραγκούση ο κ. Τσάτσος, ο υβριστής του Πασόκ και του Γιώργου, αυτός που προεκλογικά έβαλε μεγάλη τρικλοποδιά στο Κίνημα με τις τυχάρπαστες δηλώσεις του για την στάση του Κινήματος στο θέμα της προεδρικής εκλογής (βλ. εδώ), ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ πρέπει να ζητήσω εγώ (και να την λάβω!) που δεν έβρισα, δεν υπονόμευσα αλλά στήριξα σθεναρά, με κόστος να με βρίζουν ολημερίς και ολονυχτίς νεοδημοκράτες, τσιπρικοί και κνίτες?

ΕΓΩ, Γιάννη Ραγκούση, ΔΕΝ σας στήριξα για να διορίζετε και να πληρώνετε, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, αυτούς που με έβριζαν (γιατί, βρίζοντας το Πασόκ και τον Γιώργο, έβριζαν και μένα)!

Και για να μην παρεξηγηθώ ότι ... άρχισα την γκρίνια για να "εκβιάσω" καταστάσεις (όπως πχ κάνει το "Πρώτο Θέμα" στοχοποιώντας συνεργάτες του Γιώργου, βλ. εδώ), διευκρινίζω ότι ΔΕΝ αντιτίθεμαι στον διορισμό του κ.Τσάτσου επειδή επέδειξε "αντιπαπανδρεϊκή" στάση! Αντιτίθεμαι γιατί υπάρχουν ένα σωρό συνταγματολόγοι δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι! Επρεπε να προσλάβουμε κάποιον που τάχθηκε ανοικτά με την προβοκάτσια του Καραμανλή να στοχοποιηθεί το Πασόκ, την ίδια στιγμή που ακόμη και ο "συνασπισμικός" Αντώνης Μανιτάκης μας έδινε δίκιο?

ΤΕΛΙΚΑ, το Πασόκ σε οδηγεί παντού, αρκεί ... να το βρίζεις!