Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Το Πασόκ προχωρά με ιδέες και για την εσωτερική διαφάνεια!

Ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της Βασ. Σιούτη στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία":

"Μία επιστολή... με άρωμα Ομπάμα θα λάβουν από το Γ. Παπανδρέου 750.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες. Θα θυμίζει πολύ τα γραπτά μηνύματα που έστελνε προεκλογικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, με στόχο να κινητοποιήσει τους οπαδούς του, αλλά και να γεμίσει το ταμείο του. Στην ίδια κατεύθυνση, ο Γιώργος θα απευθύνει θερμά λόγια στους «συντρόφους» και θα τους προσφέρει μια πλαστική (προσωρινή) κάρτα μαζί με... ένα έντυπο ταχυπληρωμής. Μελετώντας επί μήνες την επικοινωνιακή πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και την επιτυχία του να σπάσει κάθε προεκλογικό ρεκόρ οικονομικών εισφορών, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ κατέληξαν στο συνδυασμό οργανωτικής και οικονομικής πολιτικής: όποιος πληρώνει την ειδική συνδρομή, θα παίρνει και τη μόνιμη κάρτα μέλους. «Μελετήσαμε τι γίνεται στα άλλα σοσιαλιστικά κόμματα και υιοθετήσαμε αυτό που γίνεται στο σύνολο των σκανδιναβικών κομμάτων, αλλά και στο γερμανικό SPD», εξηγεί ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ. Θα εκδίδεται απόδειξη για κάθε ευρώ και τα στοιχεία θα κατατίθενται στη Βουλή, αλλά από τον Μάιο και μετά θα αναρτώνται και στο Διαδίκτυο», μαζί με τους τριμηνιαίους ισολογισμούς του ΠΑΣΟΚ".

Ολο το δημοσίευμα, εδώ.

Μωρέ, τί μας λές!

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!!

Καλημέρα, Ηλιε...

Διαβάζω στο Flash.gr:

Ανοίγει και άλλο η ψαλίδα υπέρ του Πασόκ, μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης. Στη νέα δημοσκόπηση της ALCO για το Πρώτο Θέμα, το ΠΑΣΟΚ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 4,5%. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 32,6% έναντι 28,1% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,8%, ο ΛΑΟΣ με 4,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 18,8%.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!

Πώς να γίνει κάποτε Ευρώπη αυτή η χώρα της εθνοκαπηλείας και της επανάπαυσης στα μεγαλεία του ... Βυζαντίου?

Γέμισε η Θεσσαλονίκη από αφίσες με τις οποίες διαφημίζεται η ... βράβευση του γνωστού Μητροπολίτη Ανθιμου, ο οποίος άφησε το ποίμνιό του στην Αλεξανδρούπολη για να μετακομίσει στην πλουσιότερη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και ο οποίος εκχέρσωσε παράνομα
δασική έκταση στο Πανόραμα!

Το χειρότερο: η όλη εκδήλωση γίνεται (όπως αναγράφει η αφίσα) με τη υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουσριστικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας, της Νομαρχίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της HELEXPO-ΔΕΘ, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης...

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ στην υπηρεσία ενός παπά, ο οποίος ελέγχεται μάλιστα για παρανομίες! Λες και είμαστε στο χομεϊνικό Ιράν!