Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτά τα έκανε ο Πολύδωρας και γελούσαμε!

Το γράφημα από τα "Νέα"...

Δεν αντέχω, πρέπει να το σχολιάσω: μόνον ο αλήστου μνήμης ... Πολύδωρας έκανε τέτοια "κουφά" και γελούσαμε! Ποιός σκέφτηκε να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης ξημερώματα? Δεν μπορούσαν να την ανακοινώσουν σήμερα το πρωϊ? Θα έχουν άδικο οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες να μας πιάσουν στο "ψιλό" και να μιλούν για ... "κυβέρνηση που έχει μεσάνυχτα" ή "καμώματα της νύχτας"?

Και πού είναι το ολιγομελές σχήμα? Κατηγορούσαμε τον Καραμανλή για την κουστωδία υπουργών, τί χρειάζονται τόσα άτομα με μισθούς, υπηρεσιακά αυτοκίνητα, συμβούλους? ΝΑΙ, δεν λέω, ο Υπουργός Οικονομικών χρειαζόταν και δεύτερο και τρίτο υφυπουργό! Στο Υπουργείο, όμως, Παιδείας, ΣΕ ΤΙ χρειάζεται ΚΑΙ ... αναπληρωτής υπουργός? Στο Περιβάλλοντος, γιατί απαιτείται ΚΑΙ αναπληρωτής υπουργός, όταν υπήρχαν २ υφυπουργοί? Και αν υποθέσουμε ότι ο Σκανδαλίδης, ως παραδοσιακός πολιτικός, μπορεί να ανακατευτεί και με τα της γεωργίας, η Αποστολάκη του Κολωνακίου ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει με τους αγρότες? Από πού γνωρίζει τα ζητήματα που τους απασχολούν? Από τα ντεφιλέ και τις δεξιώσεις?

Θετική η μετακίνηση της Ξενογιαννακοπούλου στο ΥΠΕΞ, καθώς το τίμιον και εργατικό του χαρακτήρα της δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, πλην όμως δεν μπόρεσε να αποδώσει στο Υγείας, της ήταν άγνωστος ο χώρος και η ίδια είναι πολύ χαμηλών τόνων... Είναι όμως καλή στις διεθνείς σχέσεις, θήτευσε ως στέλεχος του Ευρωκοινοβουλίου, ξέρει πρόσωπα και πράγματα... Ισως από την αρχή έπρεπε να της ανατεθεί η θεση αυτή με αρμοδιότητα της σχέση με την ΕΕ (όπως ήταν κάποτε ο Θ.Πάγκαλος)...

Εφυγε η Μπατζελή, οκ, γιατί έμεινε ο Μαγκριώτης? Αυτά δεν τα καταλαβαίνω εγώ...