Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Δεν υποκύπτουμε...

"Θα φας το κεφάλι σου" διαμηνύουν στον Παπανδρέου κάποιοι (βλ. εδώ).

Δεν υποκύψαμε όταν τα συμφέροντα αβαντάριζαν τον Καραμανλή και "επικροτούσαν" την εξαγορά ψήφων κατά τα πρότυπα των βιβλιάριων απόρων κορασίδων της Φρειδερίκης...

Δεν υποκύψαμε όταν οι μεγαλοεκδότες προσπάθησαν να μας επιβάλλουν τον δικό τους αρχηγό...

Και θα υποκύψουμε τώρα που ο κόσμος κατάλαβε και είμαστε μπροστά?

Τι λένε τα ... τρωκτικά τώρα?

Θέλω να δω πού θα πάνε να τρυπώσουν τώρα διάφορα ... "τρωκτικά", που θέλουν να αυτο-προβάλλονται ως "δημοφιλή" blogs αλλά που, ταυροχρόνως, δεν εννοούν να τηρήσουν την δεοντολογία:

Πριν από λίγες μέρες, έκαναν "πατάτα", όταν κατηγορούσαν, αδίκως και παρελκυστικά, τον Γ. Παπανδρέου ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, επειδή
πέρυσι είχε ... φωτογραφηθεί με τον ισραηλινό Υπουργό Αμυνας στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην Αθήνα, αποσιωπώντας το γεγονός ότι η φωτογραφία ήταν από την ΚΟΙΝΗ συνάντησή τους με τον παλαιστίνιο Πρόεδρο Μ. Αμπάς (βλ. εδώ). Προσέξτε: η επίθεση έγινε κατά του Γιώργου προσωπικά και δεν μιλούσαν γενικά για "Πασόκ" κλπ ("τί σχέση έχει ο Παπανδρέου με τον υπουργό του Ισραήλ" και λοιπές κουτο-πονηριές).

Σήμερα αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Καραμανλή διακινεί αμερικανικά όπλα προς το Ισραήλ μέσω του λιμανιού του Αστακού (βλ. εδώ) και η Ελλάδα εκτίθεται διεθνώς αφού παρουσιάζεται έτσι ως "σύμμαχος" των επιτιθέμενων σε άμαχο πληθυσμό! Η διατύπωση της ανάρτησής τους (με την οποία, υποτίθεται, διαμαρτύρονται: βλ. εδώ) έχει όπως την βλέπετε στη φωτογραφία: επειδή η Ελλάδα (γενικά και απρόσωπα!) ... "δίνει όπλα στο Ισραήλ"!

Λες και η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρωθυπουργό που ονομάζεται Κ. Καραμανλής! Η "διαμαρτυρία" τους, λοιπόν, εν προκειμένω, και η όποια κριτική τους, ΟΥΤΕ ΚΑΝ "ακουμπά" τον αρχι-άχρηστο Καραμανλή, ακριβώς για να μην χαλάσουν το προφίλ του!

Αλητείες!