Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Αρχοντοχώρι Αιτωλοακαρνανίας...

Τα καλά να τα λέμε: το 1985 ήταν η Αγία Φωτιά της Κρήτης που έδινε ποσοστά 100% στον Ανδρέα. Την Κυριακή ήταν το Αρχοντοχώρι Αιτωλοακαρνανίας που σε 159 ψηφίσαντες, έλαβον (όπως έλεγαν και παλιά): Γιώργος 157, Βενιζέλος 1, Σκανδαλίδης 1.

Το ερώτημα που τίθεται έκτοτε είναι: η ψήφος στον κ.Καθηγητή ήταν από ντόπιο ή από περαστικό? Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους τηλε-ντετέκτιβ των Μάκηδων και Λάκηδων!

Μαύρα κοράκια...

Τα μαύρα κοράκια από χθες ΤΡΕΜουν! Παιδιά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ότι για 1η φορά ο κόσμος ανέτρεψε μία επιλογή του σταρ σύστεμ και των εκδοτών και επέλεξε "με λογισμό και μ'όνειρο"!

Και άλλη απάντηση στους Μάκηδες και τους Λάκηδες!

Το εκπληκτικό μπλογκ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ" της επίσης εκπληκτικής divaynne, που πήρε μέρος ως χειρίστρια στην εκλογική διαδικασία, δίνει μία συντριπτική απάντηση στην μιζέρια της... "Κίτρινης Ζούγκλας".

Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο και διαβάστε τί πραγματικά συνέβη! Η ξεφτίλα της δήθεν "αριστερής" και "αγωνιζόμενης" τηλε - "δημοσιογραφίας" σε όλο της το μεγαλείο... Πού'σαι νιότη πού' δειχνες πώς θα γινόμουν άλλος...

"Δημοκρατικός" Τύπος? Αλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

Ακούω από πολλούς ντεμέκ αναλυτές και πονεμένους ψηφοφόρους του κ.Καθηγητή διάφορες εμβριθείς αναλύσεις για τις καταγγελίες που έκανε ο Γιώργος περί υπονόμευσής του (και) από εκδότες. Και μάλιστα, προκειμένου να "ακυρώσουν" την όλη εξέλιξη, ρωτάνε αφελώς: "μα δε στηρίζει το ΒΗΜΑ το Πασόκ? Πώς το καταγγέλλει? Και ποιός θα τον στηρίζει? Η ΧΩΡΑ?".

Οι αφελείς αυτές απορίες δείχνουν, αν όχι κουτοπονηριά, τουλάχιστον ιστορική άγνοια. Το ΒΗΜΑ έπαιξε πολλές φορές παιχνίδια πίσω από την πλάτη της παράταξης: από το βρώμικο '89 έως το "παραιτηθείτε κ.Πρόεδρε" την επομένη των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου. Δε χρειάζεται, όμως, να πάμε μακρυά!

Διαβάστε το σημερινό φύλλο (τη Δευτέρα δεν κυκλοφορεί ως πρωϊνή εφημερίδα): ενώ μία δημοκρατική εφημερίδα θα ασχολούνταν με την εκλογή του Γιώργου ως ΚΥΡΙΟ θέμα, το ΒΗΜΑ ασχολείται με τους...πίθηκους! Πλήρης απαξίωση, δηλαδή, της διαδικασίας! Φαντάζεστε να εκλεγόταν ο Βενιζέλος? Θα σημαιοστολιζόταν η Χρήστου Λαδά !