Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Πέστα Γιάννη Ραγκούση!

Επιτέλους, εκεί στο Πασόκ φαίνεται να κατανοούν ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ (βλ. εδώ) και που αποδεικνύει πλέον το οριστικό ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του cool Alexis και του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ (εκτός πια, και αν το βούλωσαν ακριβώς για να προστατεύσουν το βουλευτή τους που ήταν παρών στην νοθεία της ψηφοφορίας στη Βουλή και ο χάχας δεν πήρε χαμπάρι ΤΙΠΟΤΕ!). Ετσι, σε συνέντευξή του στον Flash, ο Γραμματέας Γιάννης Ραγκούσης είναι καταιγιστικός:

"Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Θα καταλήξω. Πριν όμως πάω εκεί, εγώ οφείλω να πω και δημοσίως ότι, η στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ήταν από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ καθαρή και θα την χαρακτήριζα εξαιρετικά έντιμη, διότι δεν μπήκαν σε διαδικασίες τακτικισμού. Είπαν, αυτή είναι η εικόνα, αυτά βλέπουν τα μάτια μας, δεν θα παίξουμε τώρα αν είχαν κίνητρο ή δεν είχαν, να πει η κυβέρνηση ποιο είναι το κίνητρο. Και μίλησαν για "όργιο νοθείας" από την πρώτη στιγμή. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά από μέρες, έκανε περίπου αυτό που έκανε και το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Πραγματικά, λοιπόν, ποιος απομένει; Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απομένει, για την οποία πραγματικά δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά γι´ αυτή τη σιωπή. Δεν μπορεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να εξακολουθεί τόσες μέρες μετά, που όλος ο κόσμος, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είδαν αυτές τις εικόνες, τα κόμματα τοποθετήθηκαν και, κόμματα που συμμετείχαν στη διαδικασία, όπως το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ, κι όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ -όπως θυμάστε, εμείς απείχαμε- παρόλα αυτά να σιωπά. Τα ερωτηματικά είναι μεγάλα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:
Τι λόγοι μπορεί να υπάρχουν κ. Ραγκούση;

Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ:
Επιτρέψτε μου να μην απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δεν θέλω να κάνω δίκη προθέσεων. Διαπιστώνουμε πραγματικά με προβληματισμό το γεγονός ότι αποφάσισαν να μην πάρουν καθαρή θέση σε αυτό το θέμα. Και νομίζω ότι, είναι κάτι, το οποίο πρέπει πάση θυσία η ίδια η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει".

Ολη η συνέντευξη, εδώ.

Τους πετροβολάνε και από το ΛΑΟΣ...

Καημένη ΝΔ... Σε πήραν χαμπάρι και οι δικοί σου: ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αθανάσιος Πλεύρης, που ήταν ένας από τους ψηφολέκτες της ψηφοφορίας, κατήγγειλε χθες ότι ενώ είχε παραλάβει αυτός και είχε υπογράψει το ψηφοδέλτιο του υπουργού Αρη Σπηλιωτόπουλου, στην κάλπη μπήκε και βρέθηκε στα πρακτικά άλλο ψηφοδέλτιο με την υπογραφή άλλου ψηφολέκτη, του κ. Μπούγα της Ν.Δ. Είπε ότι αυτό το διαπίστωσε μετά από ερευνα που έκανε στα ψηφοδέλτια τις τρεις τελευταίες ημέρες, δηλαδή μετά τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ. Δείτε αναλυτικά, εδώ και εδώ.