Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ευχές...

Σήμερα ήθελα να αναρτήσω ένα σχόλιο με παράπονα, απευθυνόμενο στον Πρωθυπουργό... Μετά σκέφτηκα ότι είναι του Αγίου Γεωργίου και δε χρειάζεται να είμαι πικρόχολος: είναι ο μόνος άνθρωπος που νιώθω ότι τρέχει και αγωνίζεται δεξιά-αριστερά για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ! Την ίδια αίσθηση αποκομίζω και από τις συζητήσεις μου ακόμη και με δεξιούς και συνασπισμικούς: όλοι παραδέχονται ότι "τουλάχιστον ο Παπανδρέου κινείται, τρέχει, αναζητεί λύσεις"... Το "τουλάχιστον" απευθύνεται στην προτέρα κατάσταση του αρχιτεμπέλαρου πρώην πρωθυπουργού! Και όλοι, δεξιοί-αριστεροί, καταλήγουν με την (τρομακτική, το βλέπεις στο βλέμμα τους!) διαπίστωση: "φαντάζεσαι να ήταν πρωθυπουργός ακόμη ο άλλος? Ούτε θα είχαμε πάρει χαμπάρι τις εξελίξεις" ! Οπου, στη θέση της λέξης "άλλος" μπορείς άνετα να προσθέσεις όποια σόκιν λέξη θες !

Επομένως, πρώτα έχουν θέση οι ευχές: Πρόεδρε να είσαι γερός και να μείνεις γερός μέχρι τέλους, ώστε να βάλεις τάξη στο δημοσιονομικό, διοικητικό, πολιτικό, κοινωνικό χάος που μας άφησαν αμανάτι οι Καραμανλήδες, Αλογοσκούφηδες, Παπαθανασίου, Ρουσσόπουλοι κλπ.

Κια μην μου πείτε ότι έχω άδικο: διαβάστε την (από ... γκάφα?) ομολογία του Πάνου Παναγιωτόπουλου, αποτυχημένου εκπροσώπου της (επίσης αποτυχημένης) ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΔ, ότι ... "το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε κρίση ελλείμματος και χρέους και δημιούργησε κρίση δανεισμού" !!! Ομολόγησαν δηλαδή οι άχρηστοι ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν φούσκωσε το έλλειμμα και το χρέος, εμείς τα δημιουργήσαμε, αλλά το ΠΑΣΟΚ φταίει που δεν μπορεί να δανειστεί η χώρα με φυσιολογικά επιτόκια" !!!

ΥΓ: Πρόεδρε, το βραδάκι θα αναρτήσω και τα παράπονά μου, δεν τα ξεχνώ!