Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Το 2007 μας κορόϊδευαν, ΤΩΡΑ μας ακολουθούν!

Εδώ η συνέχεια...

Η απάντηση του pasok webteam...

O Παναγιώτης Βρυώνης, από το webteam του Πασόκ, απάντησε αμέσως στην προηγούμενη ανάρτησή μου για τον κίνδυνο παραμέλησης του Κινήματος (βλ. και εδώ) και της ιντερνετικής του δράσης. Επειδή η απάντησή του έχει ενδιαφέρον, την παραθέτω σαν ξεχωριστή ανάρτηση, όπως επίσης παραθέτω και την απάντησή μου. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η τελευταία φράση του Παπαγιώτη: "Η οδηγία που έχει δοθεί είναι ότι το Κίνημα πρέπει να παραμείνει ζωντανό και δραστήριο και αυτό ισχύει και για την δικτυακή του παρουσία. Δώστε μερικές μέρες περιθώριο ακόμη, να μπούνε 5-10 πράγματα σε τάξη".

Διαγραφή
Blogger Ο/Η vrypan είπε...

Μιλάω ως pasok webteam: είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο.
Από την μία, υπάρχουν όλα όσα παραμελήσαμε μέσα στις εκλογές, και όλα όσα χρειάζονται να κλείσουν, γιατί οι εκλογές τελείωσαν. Από θέματα hosting, μέχρι έλεγχος των εξόδων που έγιναν κ.λ.
Από την άλλη, υπάρχουν και πολιτικά θέματα που θα χρειαστούν μερικές μέρες να μπουν στην θέση τους, με κόσμο να μετακινείται (π.χ. γραμματείς τομέων που μετακινήθηκαν στην κυβέρνηση).
Τέλος να επισημάνω ότι πέρα από την ανανέωση των σελίδων, υπάρχουν και άλλα πράγματα που γίνονται ή έχουν γίνει και πρέπει να αναδειχθούν, π.χ. http://is.pasok.gr/payservice.
Η οδηγία που έχει δοθεί είναι ότι το Κίνημα πρέπει να παραμείνει ζωντανό και δραστήριο και αυτό ισχύει και για την δικτυακή του παρουσία. Δώστε μερικές μέρες περιθώριο ακόμη, να μπούνε 5-10 πράγματα σε τάξη.

14 Οκτώβριος 2009 1:08 πμ

Διαγραφή
Blogger Ο/Η Στέλιος είπε...

@vrypan: Παναγιώτη χαίρομαι που τουλάχιστον εσύ και η webteam αντιδράτε άμεσα. Ελπίζω επίσης να καταλαβαίνεις ότι τα όποια σχόλια γίνονται από την αγωνία μας να πετύχετε όλοι και να περηφανευόμαστε κι εμείς για το Κίνημα και την κυβέρνησή μας. Δέχομαι ότι υπάρχει πίεση χρόνου και ανάγκη για κάποιες προτεραιότητες. Ομως, εδώ είναι το ζήτημα: όσοι ήταν στο Κίνημα και πήγαν στην κυβέρνηση δεν μπορούν να τα κάνουν όλα. Προωθήστε νέο κόσμο στις άδειες θέσεις.

14 Οκτώβριος 2009 8:22 πμ

Διαγραφή