Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Κι άλλη παπαριά!

Μετά τις ... βαθυστόχαστες δηλώσεις του cool Alexis (βλ. αμέσως προηγούμενη ανάρτηση), μας αποτελείωσε αυτό που διαβάσαμε ότι είπε η κυρία Νατάσα Ράγιου, πρώην ατυχήσασα πρωϊνατζού και νυν βουλευτής της ΝΔ (κόμμα που, ως γνωστόν, μαζεύει όλα τα φυντάνια της ελληνικής trash σκηνής). Είπε η κυρία αυτή κατά το κλείσιμο της ομιλίας της στη Βουλή, όπως διαβάζω στην Athens Voice:

«Mπορεί για την πλειοψηφία των γυναικών να είναι υποχρεωτικό το τεστ ΠAΠ, όμως κανείς δεν θέλει να υποβληθεί στο τεστ ΠAΠ-ανδρέου» !

Κανείς δε βρέθηκε να της επισημάνει ότι με μία σοβαρότατη ιατρική εξέταση, η οποία πολλές φορές εντοπίζει πρόβλημα καρκίνου, δεν κάνουμε αστειάκια και χαριτωμενιές? Ολοι οι άγαρμποι σ'αυτό το κόμμα μαζεύτηκαν πιά? Μπρρρρρρ...

Τσίπρας: στη σκιά του "Μεγάλου Τιμονιέρη"...

Οπως ίσως έχετε διαβάσει, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ cool Alexis, πρόσφατη "ανακάλυψη" των ελληνικών ΜΜΕ, δήλωσε σε συνέντευξή του στα "ΝΕΑ" ότι: "H σκέψη του Mάο είναι πολύ πιο διαχρονική από εκείνη του Mαρξ και του Λένιν" !

Ο Δημήτρης Φύσσας, σε ένα καυστικότατο σχόλιό του, στη σημερινή Athens Voice, μας επισημαίνει την ... "παπαριά" του νέου φωστήρα της ελληνικής "Αριστεράς" και αναρωτιέται (μαζί με εμάς) τί άλλο θα μας πουν ακόμη οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας?

Ενα χαρακτηριστικό απόσπασμα: "...η σύγκριση του Mαρξ με τον Mάο μόνο ιλαρότητα προκαλεί. Aν και δεν είμαι πια μαρξιστής, νιώθω δέος απέναντι στον Γερμανοεβραίο τιτάνα της Kοινωνιολογίας, της Φιλοσοφίας, της Oικονομίας, της Πολιτικής Eπιστήμης, της Iστορίας και της Δημοσιογραφίας, τον τελευταίο πανεπιστήμονα του κόσμου, ορισμένες πλευρές της σκέψεις του οποίου διατηρούν την επικαιρότητά τους. Aλλά ο Mάο, τι; Ένας Κινέζος Στάλιν (πώς και τον παρέλειψε ο Tσίπρας αυτόν, τον πρώτο διδάξαντα;), ένας δολοφόνος εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ανθρώπων, ένας χασάπης της λεγόμενης πολιτιστικής επανάστασης, ο ξεθεμελιωτής αυτός της στοιχειώδους οικονομικής ανάπτυξης, ο πανταχόθεν κολακευόμενος δήθεν ποιητής, ο εχθρός της επιστήμης και της διανόησης, ο ημιμαθής συγγραφέας του αστείου «Kόκκινου Bιβλίου» και των «Δέκα μεγάλων σχέσεων», ο δάσκαλος του Καμποτζιανού Πολ Ποτ (που έκανε τον Xίτλερ να μοιάζει με παιδάκι του δημοτικού), ο δικτάτορας –ακόμα ένας– που πίστεψε στην αιωνιότητά του και δεν προετοίμασε τη διαδοχή του".

Δεν ρωτούσε ο cool Alexis και τους καημένους τους Θιβετιανούς τί έχουν περάσει από τους Κινέζους του Μάο?

2 μέτρα και 2 σταθμά...


Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (θυμάστε εκείνην την εκνευριστικά μεροληπτική εισαγγελέα του που της είχε γίνει έμμονη ιδέα ο Μιλόσεβιτς?) αθώωσε χθες τον πρώην πρωθυπουργό του Κοσόβου Ραμούς Χαραντινάϊ, ο οποίος βαρυνόταν με 37 (!) κατηγορίες για φόνους και βασανισμούς Σέρβων στη διάρκεια του αγώνα των Αλβανών, το 1998, για την ανεξαρτητοποίηση της σερβικής αυτής επαρχίας. Υπενθυμίζω τη σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων του ίδιου Δικαστηρίου για "εθνοκαθάρσεις" αλλά από τη πλευρά της Σερβίας.

Απολύτως φυσιολογική η εξέλιξη! Ο κατηγορούμενος ήταν Κοσοβάρος, άρα όχι Σέρβος. Δηλ. αλβανός και φιλοαμερικανός! Τί περιμένατε δηλαδή? Να καταδικαστεί?

Λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.